Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Από αύριο το γνωστό… βιολί»

Φανερά ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου (1-0), αλλά και απόλυτος ότι αυτή πρέπει, από αύριο κιόλας, να έχει ξεχαστεί από την ομάδα του, παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε ότι η τύχη στάθηκε στο πλευρό των Ηπειρωτών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι τέτοιο με βάση την απόδοσή τους.

Φανερά ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη επί του Ατρομήτου (1-0), αλλά και απόλυτος ότι αυτή πρέπει, από αύριο κιόλας, να έχει ξεχαστεί από την ομάδα του, παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε ότι η τύχη στάθηκε στο πλευρό των Ηπειρωτών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι τέτοιο με βάση την απόδοσή τους.

«Είναι σημαντικοί οι βαθμοί για την επίτευξη του στόχου μας. Είχαμε και λίγο τύχη, βέβαια, αλλά μας τη χρώσταγε ο Θεός. Την προκαλέσαμε, εξάλλου, κι εμείς από την πλευρά μας», ανέφερε ο Αναστόπουλος και συνέχισε χαρακτηριστικά:

«Εν κατακλείδι μετράνε οι 3 βαθμοί. Χαιρόμαστε μέχρι το βράδυ τη νίκη μας και από αύριο το… γνωστό βιολί για μας. Είναι δύσκολο σ' αυτό το σημείο να συνδυάσουμε νίκες και θέαμα. Κάπου-κάπου να δικαιολογούμε και τα παιδιά, γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας σήμερα, θα ήμασταν για να φουντάρουμε στη λίμνη. Το ξεχνάμε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Για μας βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Δώνης: «Μόνο με… πυροβολισμό»

Εξάλλος με τη διαιτησία -η οποία, κατά τη γνώμη του, διαδραμάτισε τον κυριότερο λόγο που ο Ατρόμητος ηττήθηκε σήμερα - εμφανίστηκε από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης:

«Το πρωτάθλημα ήταν και θα παραμένει αναξιόπιστο πάντα. Όλοι πιπίλιζαν αυτήν την εβδομάδα ότι θα είμαστε αδιάφοροι, αλλά εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε έντιμοι. Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά για να πάρουμε πέναλτι πρέπει να μας πυροβολήσουν ή να μας μαχαιρώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x