Stoiximan Super League

«Πιστεύω πως θα τα βρούμε για Κρόλντρουπ»

Αισιόδοξος για την ανανέωση της συνεργασίας του Περ Κρόλντρουπ με τη Φιορεντίνα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Ιπολίτο Γκάλοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Δανίας «tipsbladet.dk». Πάντως τόνισε πως ακόμη και αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία με τους «βιόλα», ο Δανός αμυντικός, που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχει πρόβλημα να βρει ομάδα, καθώς έχει πολλές προτάσεις

Αισιόδοξος για την ανανέωση της συνεργασίας του Περ Κρόλντρουπ με τη Φιορεντίνα δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Ιπολίτο Γκάλοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Δανίας «tipsbladet.dk». Πάντως τόνισε πως ακόμη και αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία με τους «βιόλα», ο Δανός αμυντικός, που απασχολεί τον Παναθηναϊκό, δεν θα έχει πρόβλημα να βρει ομάδα, καθώς έχει πολλές προτάσεις.

«Συζητάμε με τη Φιορεντίνα για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ή τρία χρόνια και το μόνο στο οποίο διαφωνούμε είναι οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση και δίνουμε στη Φιορεντίνα την ευκαιρία να μας κάνει πρόταση, παρόλο που έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε και με άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα υπάρχει συμφωνία», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρόλντρουπ και πρόσθεσε: «Αν δεν τα βρούμε με τη Φιορεντίνα, δεν θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε άλλη ομάδα για τον Περ. Υπάρχουν πολλές ομάδες σε όλη την Ευρώπη που τον θέλουν, μεταξύ αυτών φυσικά και κάποιες από την Ιταλία. Έχουμε πάρα πολλές προσφορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x