Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Πρώτα το νταμπλ, μετά το μέλλον μου»

Προτεραιότητα στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αποφεύγοντας κάθε συζήτηση για το μέλλον του, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line.

Προτεραιότητα στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αποφεύγοντας κάθε συζήτηση για το μέλλον του, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Hellas On Line.

«Δεν ωφελεί σε τίποτα να μιλάμε γι’ αυτό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έχω μπροστά μου δύο τίτλους να κατακτήσω με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι που με ενδιαφέρει εμένα και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, και πρόσθεσε: «Παίξαμε έξυπνα και καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Σίγουρα η εμφάνιση δεν είναι αυτή που θέλαμε, αλλά πολλές φορές μετράει το να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Πλέον, κοιτάμε το ματς με τον Ηρακλή, όπου θέλουμε ένα βαθμό για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Ο Κώστας Κατσουράνης με τη σειρά του στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν τον θεώρησε επαρκή ως δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας του. « Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να πάρουμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση. Απορώ πως εν έτει 2010 υπάρχουν τέτοιοι αγωνιστικοί χώροι. Η αλήθεια είναι ότι το ξέραμε, αλλά δεν περιμέναμε τέτοια κατάσταση. Πάντως, δεν μπορεί να σταθεί απόλυτα ως δικαιολογία, διότι και εμείς δεν παίξαμε καλά. Η ουσία είναι ότι είμαστε στον τελικό».

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τη σειρά του είπε: «Ήταν απίθανο να μπορέσεις να παίξεις σε αυτό το γήπεδο. Είναι από τους χειρότερους αγωνιστικούς χώρους που έχω παίξει στην καριέρα μου. Το μόνο που μετρά είναι ότι πήραμε την πρόκριση. Το γήπεδο δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν παίξαμε καλά, αλλά από τους βασικούς. Καμιά φορά όταν επανέρχεσαι μετά από μια διακοπή, δεν είσαι σε τόσο καλή κατάσταση. Στο πρώτο ματς είναι πιο δύσκολο να ανταποκριθείς. Εμείς πήραμε την πρόκριση και κοιτάμε το επόμενο ματς κόντρα στον Ηρακλή. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Ηρακλή, που είναι ένας τελικός για μας. Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κι αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Να κερδίσουμε και να σηκώσουμε τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x