Stoiximan Super League

Λούα Λούα: «Πρέπει να φταίω για όλα»!

Αγανακτισμένος για το γεγονός ότι μπήκε σε «καραντίνα» και τα όσα ακούστηκαν σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ο Λούα Λούα μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (). «Μόνο ο Θεός ξέρει», επισήμανε σχετικά με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Αγανακτισμένος για το γεγονός ότι μπήκε σε «καραντίνα» και τα όσα ακούστηκαν σε αυτό το διάστημα εμφανίστηκε ο Λούα Λούα μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό (2-0). «Μόνο ο Θεός ξέρει», επισήμανε σχετικά με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

«Ποιά τιμωρία; Υπάρχουν μερικές στιγμές όπου φτάνει κάποιος στα όριά του με αυτά που ακούει. H αλήθεια είναι πως οι φίλοι μου με ενημέρωσαν πως είμαι τιμωρημένος. Κάποια μέρα πήγα στη προπόνηση στου Ρέντη και μου είπαν πως πλέον θα προπονούμαι μόνος μου μαζί με τον Ντάτολο. Κάποιοι, θεωρούν πως είμαι κακό παιδί και πως εγώ θα πρέπει να φταίω για όλα», τόνισε ο Κονγκολέζος επιθετικός που αγωνίστηκε για 72’ (τον αντικατέστησε ο Λεονάρντο) στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Όμως δεν είμαι 20 χρονών αλλά 29, παίζω για την ομάδα, τον εαυτό μου και φυσικά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Mόνο ο θεός ξέρει αν θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x