Stoiximan Super League

Έχει κι άλλο ακόμα…

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Ολυμπιακός είναι τα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία των πλέι-οφ, μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα. Στη 2η αγωνιστική οι ''ερυθρόλευκοι'' υποδέχονται την "Ένωση" στο "Καραϊσκάκη" και ο ''Δικέφαλος του Βορρά" τους ''κίτρινους'', στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δείτε όλο το πρόγραμμα των πλέι-οφ από το www.sportfm.gr. Με τέσσερις βαθμούς ξεκινά τη διαδικασία ο Ολυμπιακός, στις 28 Απριλίου η 1η αγωνιστική και στις 16 Μαΐου η 6η και τελευταία.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Ολυμπιακός είναι τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία των πλέι-οφ, μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα. Στη 2η αγωνιστική οι ''ερυθρόλευκοι'' υποδέχονται την "Ένωση" στο "Καραϊσκάκη" και ο ''Δικέφαλος του Βορρά" τους ''κίτρινους'', στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δείτε όλο το πρόγραμμα των πλέι-οφ από το www.sportfm.gr. Με τέσσερις βαθμούς θα μπει στη διαδικασία ο Ολυμπιακός, στις 28 Απριλίου η πρώτη αγωνιστική και στις 16 Μαΐου η έκτη και τελευταία.


Η Βαθμολογία:

1) Ολυμπιακός 4
2) ΠΑΟΚ 3
3) ΑΕΚ 1
4) Άρης 0

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική αναμένεται να φανεί αν αυτή η κούρσα θα είναι τεσσάρων ταχυτήτων. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους τέσσερις βαθμούς οπότε με νίκη των ερυθρόλευκων, οι κίτρινοι βγαίνουν εκτός μάχης από νωρίς. Αντίθετα όμως με νίκη των γηπεδούχων όλα θα μοιάζουν πιθανά.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ όχι μόνο να κλείσει την ψαλίδα των δύο βαθμών αλλά και να προσπεράσει το Δικέφαλο του Βορρά. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος όμως, με νίκη στο ΟΑΚΑ, παίρνει μεγάλο προβάδισμα και βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό.

1η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Άρης - Ολυμπιακός

2η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΟΚ - Άρης
Ολυμπιακός -ΆΕΚ

3η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ

ΑΕΚ - Άρης
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

4η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ

Άρης - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Άρης

6η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Άρης - ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x