Να συμβάλουν ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Πατέρας.
«Από όλους εμάς εξαρτάται η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γι΄αυτό και σας καλώ να περιφρουρήσετε τον Παναθηναϊκό αποτρέποντας οποιαδήποτε μορφή βίας», τονίζει ο πρόεδρος των «πρασίνων» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μία μέρα πριν από τον τελικό με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.
Η γραπτή δήλωση του Νικόλα Πατέρα:
«To ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δεχθεί και εξακολουθεί να δέχεται πλήγματα, λόγω επεισοδίων που ακυρώνουν τις προσπάθειες όλων μας για την αναβάθμιση της ποιότητάς του.
Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φανεί πώς είναι εφικτή η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων σε πλαίσιο αυστηρά αθλητικό.
Καλώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί στο ύψος της ιστορίας του συλλόγου και απευθύνω έκκληση προς όλους τους φιλάθλους να σεβαστούν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας που φέτος επάξια ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους με την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος.
Από όλους εμάς εξαρτάται η εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου γι΄αυτό και σας καλώ να περιφρουρήσετε τον Παναθηναϊκό μας στο ΟΑΚΑ στην προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου αποτρέποντας οποιαδήποτε μορφή βίας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






