Τρεις μήνες νοκ άουτ τέθηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος. Ο μέσος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, υποβλήθηκε σε επέμβαση την Τετάρτη, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο και όπως αναφέραμε θα αργήσει πολύ να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Ο Σπυρόπουλος το μόνο που μπορεί να περιμένει, πλέον, είναι να περάσει ο χρόνος, για να επιστρέψει στα γήπεδα, καθώς η ατυχία τον «χτύπησε» νωρίς.
Τέλος, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο τεχνικός των «Ποντίων» βρίσκεται στο Βελιγράδι, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, σχετικά με την βίζα του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






