Την επιθυμία του να έχει σύντομα μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό στα χέρια, ώστε να τη συγκρίνει με τις υπόλοιπες και να πάρει σύντομα την απόφασή του για τη νέα σεζόν εξέφρασε στους διοικούντες των «πρασίνων» μέσω του μάνατζέρ του ο Μπορντόν. Από την πλευρά του το «τριφύλλι» ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του αμυντικού της Σάλκε ότι σε 15 περίπου μέρες θα είναι σε θέση να καταθέσει επίσημη πρόταση.
«Θέλουμε να ξέρουμε σύντομα ποια είναι η πρότασή σας για να αποφασίσουμε, αφού υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα της Ρωσίας» ήταν η θέση της πλευράς του Βραζιλιάνου μπακ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας. Η ηλικία του παίκτη (34 ετών) αποτελεί το μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα, αν και η παρουσία του με τη Σάλκε τη φετινή σεζόν είναι εξαιρετική.
Βύντρα και του χρόνου
Την παραμονή του Λουκά Βύντρα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ζητήσει ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος υπολογίζει πολύ στον Έλληνα αμυντικό. Η επιστροφή του Ντέιβιντ και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού για την αρχική 11άδα βοηθάει τον τεχνικό των «πρασίνων» ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει και για τη θέση των ακραίων μπακ, όπου τη φετινή σεζόν έκανε πολύ καλά παιχνίδια, με αποκορύφωση την εμφάνισή του στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, ως αριστερό μπακ. Στον Βύντρα αναμένεται να γίνει πρόταση επέκτασης του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι του 2011), για ένα χρόνο ακόμα.
Επιστρέφουν οι δανεικοί
Ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης, ότι τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν δοθεί από την αρχή της χρονιάς δανεικοί σε άλλους συλλόγους. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να δει κατά πόσο έχουν βελτιωθεί οι συγκεκριμένοι παίκτες, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκονται και αναλόγως να δημιουργήσει μία εικόνα για αυτούς ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα έχει ζητηθεί από την Καβάλα, να αφήσει τους Σιόντη και Λεοντίου, από τα Γιάννινα τον Στάθη και από την Λάρισα τον Μελίσση, αφού οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ διαπραγματεύσεις γίνονται με τις Κέρκυρα και Αιγάλεω, για τους Μπουτζίκο και Παντίδο αντίστοιχα, αφού οι μεν «Φαίακες» έχουν ήδη κερδίσει την άνοδό τους στη Σούπερ Λίγκα, το δε «Σίτι» έχει ήδη υποβιβασθεί στην Γ’ Εθνική.
Πάει Μουντιάλ ο Σισέ
Το όνειρο του Τζιμπρίλ Σισέ να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής φαίνεται πως παίρνει «σάρκα και οστά». Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε από τον Ραϊμόν Ντομενέκ στην προεπιλογή του, σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα “football365.fr”.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως όταν ο φορ των «πρασίνων» έπαιζε με τη Σάντερλαντ την περσινή σεζόν έμοιαζε εντελώς απίθανό να ξαναπαίξει με την εθνική Γαλλίας, αλλά οι φετινές του εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη του εξασφάλισαν μία θέση στους «πετεινούς».
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






