Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως με τη νίκη τους στην Τούμπα έχουν αποκτήσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουν, όμως, ότι και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να δείξουν την ίδια επιμονή, συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχουν τον στόχο τους.
Το μήνυμα το έχει περάσει άλλωστε ο Φερνάντο Σάντος και όλοι στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου του Βορρά» δείχνουν να το έχουν κατανοήσει. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει», τονίζει ο Πορτογάλος τεχνικός, παρά το αβαντάζ των τριών πόντων από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο έχει εξαντληθεί και δεν είναι καθόλου σίγουρη η συμμετοχή του στο αυριανό ματς. Νοκ-άουτ ο Μίρκο Σαβίνι, ενώ άφεση αμαρτιών για το ξενύχτι του την παραμονή του κυριακάτικου ματς (1-0) έλαβε ο Εντίνιο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κερδίσει μια θέση στην αποστολή που θα ταξιδέψει στον Πειραιά.
Βιτόλο: «Σοβαροί μέχρι το τέλος»
Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού από το 1997 μονοπώλησε το ενδιαφέρον, έτσι ο Βίκτορ Βιτόλο επιχείρησε μέσω της «SportDay» να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
«Εντάξει, και η παράδοση κάτι σημαίνει. Σημασία έχει όμως να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από κάθε αγώνα για να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι το τέλος (σ.σ. της διαδικασίας των πλέι οφ) πρέπει να δείχνουμε το ίδιο σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.
Ερωτηθείς για το μέλλον του και τα ισπανικά σενάρια που τον ενέπλεκαν με την Εσπανιόλ και την Τενερίφη, δεν ξέφυγε από τα συνηθισμένα. «Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι μου ξημερώνει το αύριο. Άρα, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει σε έξι μήνες, σε ένα ή δύο χρόνια;».
*Ολόκληρη η συνέντευξη του Βιτόλο στο σημερινό (11/5) φύλλο της «SportDay».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






