Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στη 18μελη αποστολή του ΠΑΟΚ για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ (16:45, ΝΕΤ). Αντίθετα, εκτός μάχης είναι ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και είναι αμφίβολο αν θα ενισχύσει την ομάδα του στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.
Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε διάθεση να συγχωρήσει τον Εντίνιο για το πειθαρχικό του παράπτωμα και τον πήρε μαζί του. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνει φυσικά ο Κριστιάνο. Σημειώνεται πως στην προπόνηση έδωσαν το «παρών» περίπου 30 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να εμψυχώσουν τους παίκτες ζητώντας τους τη νίκη. «Είστε καλύτεροι από όλους, δείξτε το στο γήπεδο», τους τόνιζαν.
Αναλυτικά η 18αδα του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






