Stoiximan Super League

Ζιλμπέρτο: «Έχω συμβόλαιο, αλλά...»

Οκτώ χρόνια μακριά από την πατρίδα είναι πολλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, παρότι ως άριστος επαγγελματίας θέλει να τιμά τα συμβόλαιά του, παραδέχτηκε πως έχει αρχίσει να του λείπει η Βραζιλία. «Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά. Έπειτα από τόσα χρόνια στο εξωτερικό έχει αρχίσει να μου λείπει η πατρίδα μου και έχω την επιθυμία να επιστρέψω», δήλωσε.

Οκτώ χρόνια μακριά από την πατρίδα είναι πολλά και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, παρότι ως άριστος επαγγελματίας θέλει να τιμά τα συμβόλαιά του, παραδέχτηκε πως έχει αρχίσει να του λείπει η Βραζιλία.

Ο 33χρονος μέσος του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το Μπέλο Οριζόντε και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Ατλέτικο Μινέιρο (όπου αγωνίστηκε από το 2000 έως το 2002), με αφορμή την κλήση του στη «σελεσάο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα έρθω να παίξω στην Ατλέτικο Μινέιρο. Θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μου να κοροϊδέψω τους οπαδούς που πάντα μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό και αγάπη. Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά θα δούμε. Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πρέπει να αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά. Αν στο μέλλον υπάρξει μια πρόταση, θα την εξετάσω με ενδιαφέρον. Έπειτα από τόσα χρόνια στο εξωτερικό έχει αρχίσει να μου λείπει η πατρίδα μου και έχω την επιθυμία να επιστρέψω», δήλωσε ο πολύπειρος άσος.

Όσο για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση στην εθνική ομάδα. Θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ για τρίτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και έχω μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα τα προηγούμενα τριάμισι χρόνια και για την οποία κλήθηκα και πάλι στη ‘σελεσάο’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x