Stoiximan Super League

«50 εκατ. δίνουν Πατέρας-Βγενόπουλος»!

Έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζονται ο Νικόλας Πατέρας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αποκαλύπτει η «Πράσινη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο μέτοχοι του «τριφυλλιού» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διαθέσουν 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους το «τιμόνι» της ομάδας.

Έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίζονται ο Νικόλας Πατέρας και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως αποκαλύπτει η «Πράσινη». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας (που σχετίζεται ιδιοκτησιακά με την οικογένεια Γιαννακόπουλου), οι δύο μέτοχοι του «τριφυλλιού» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διαθέσουν 50 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους το «τιμόνι» της ομάδας.

Παραμένει άγνωστο το ακριβές αντίτιμο που προτίθενται να προσφέρουν, όμως φέρονται να επιθυμούν να πάρουν την πλειοψηφία της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πατέρας κατέχει το 5% των μετοχών και ο κ. Βγενόπολος είναι κάτοχος του 10%. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν οι δύο άνδρες θα καταθέσουν επίσημα την προαναφερθείσα πρόταση και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x