Stoiximan Super League

«Ξεφύτρωσε»… Φενέρμπαχτσε στον ΠΑΟΚ!

Έναν απρόσμενο… «αγκάθι» στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έφερε η δραματική εξέλιξη του τουρκικού πρωταθλήματος. Η αδυναμία της Φενέρμπαχτσε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Τράμπζονσπορ έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπούρσασπορ (και μαζί το δικαίωμα της απευθείας εισόδου στους ομίλους) και έφερε την ίδια ανάμεσα στις πιθανές αντιπάλους της ομάδας του Σάντος τον Ιούλιο.

Έναν απρόσμενο… «αγκάθι» στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League έφερε η δραματική εξέλιξη του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η αδυναμία της Φενέρμπαχτσε να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την αδιάφορη Τράμπζονσπορ έδωσε το πρωτάθλημα στην Μπούρσασπορ (και μαζί το δικαίωμα της απευθείας εισόδου στους ομίλους) και έφερε την ίδια ανάμεσα στις πιθανές αντιπάλους της ομάδας του Σάντος τον Ιούλιο.

Τουλάχιστον το Σάββατο ο ΠΑΟΚ οριστικοποιήθηκε ότι δεν πρόκειται να βρει μπροστά του τη Λιόν, αφού η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση και πέρασε απευθείας στους ομίλους.

Αναλυτικά ο γύρος που αφορά τον ΠΑΟΚ

(Κλήρωση: 16 Ιουλίου, Νιόν - Αγώνες: 27-28/7 και 3-4/8)

Ισχυροί

ΖΕΝΙΤ
ΑΓΙΑΞ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΝΤΙΝΑΜΟ Κ.
ΜΠΡΑΓΚΑ

Ανίσχυροι

ΣΕΛΤΙΚ
ΟΥΝΙΡΕΑ
ΠΑΟΚ
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
ΓΑΝΔΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x