Stoiximan Super League

Η ώρα του Τόργκελε

Θέση βασικού διεκδικεί ο Σάντορ Τόργκελε, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με τον Ιωνικό, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Επιστρέφει ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Στις τέσσερις αγωνιστικές μειώθηκε η ποινή του Νασίφ Μόρις. Με πρόστιμο θα τιμωρηθεί ο παίκτης από την διοίκηση. Δικαιωμένος για την επιλογή του Βοτανικού για το «σπίτι» του Παναθηναϊκού στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θέση βασικού διεκδικεί ο Σάντορ Τόργκελε, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με τον Ιωνικό, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Επιστρέφει ο Γιάννης Γκούμας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Στις τέσσερις αγωνιστικές μειώθηκε η ποινή του Νασίφ Μόρις. Με πρόστιμο θα τιμωρηθεί ο παίκτης από την διοίκηση. Δικαιωμένος για την επιλογή του Βοτανικού για το «σπίτι» του Παναθηναϊκού δηλώνει ο Άγγελος Φιλιππίδης στη Sportday. «Θα εκτιναχθεί και θα κερδίσει πολλές γενιές φιλάθλων σε αυτή την περιοχή» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των «πράσινων». «Άλμα στην καριέρα μου ο ΠΑΟ», δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Τόργκελε ο αντι- Παπαδόπουλος

Δεν χωρά αμφιβολία πως στον Παναθηναϊκό έχουν «παγώσει» με τον τραυματισμό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, στο Καζακστάν. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» ήταν σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και αποτελούσε ένα από τα ισχυρά χαρτιά του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. @2@Όμως, το τραβηγμα που υπέστη ο «Παπ» θα τον κρατήσει για λίγο καιρό εκτός δράσης. Το χρονικό διάστημα, βέβαια, θα γίνει γνωστό όταν ο παίκτης επιστρέψει από το Αλμάτι και εξεταστεί από το ιατρικό τιμ. Πάντως, όλα δείχνουν πως ο Παπαδόπουλος δεν θα παίξει στο ματς με τον Ιωνικό.

Την θέση του Δημήτρη Παπαδόπουλου αναμένεται να πάρει ο Σάντορ Τόργκελε. Ο Ούγγρος διεθνής τα πηγαίνει πολύ καλά στις προπονήσεις και μάλιστα έχει αναδειχθέι σε δεινό σκόρερ με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα τον εμπιστευτεί και εκτός απροόπτου θα τον ξεκινήσει στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς, κόντρα στον Ιωνικό.

Επιστρέφει ο Γκούμας

Στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες θέση στην ενδεκάδα θα πάρει και ο Γιάννης Γκούμας, όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού προπονείται κανονικά, αφού έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί την Κυριακή. Επίσης, στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει και ο Μίκαελ Νίλσον.

«Επεσε» η ποινή του Μόρις

Κατά δυο αγωνιστικές (από έξι σε τέσσερις) μειώθηκε η ποινή του Νασίφ Μόρις, μετά την απόφαση της έφεσης που είχε κατατεθεί. Αυτό σημαίνει πως ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ιωνικό (εκτός), Λεβαδειακό (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και Καλλιθέα (εκτός). Ο παίκτης του «τριφυλλιού» συναντήθηκε το απόγευμα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως θα του ανακοινωθεί την Πέμπτη το πρόστιμο, που θα του επιβληθεί.

Κυργιάκος: «Είμαι παίκτης της Ρέιντζερς»

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού έβαλε με δηλώσεις του ο Σωτήρης Κυργιάκος. Η δήλωση-διάψευση του διεθνούς αμυντικού αναφέρει: «Η σιωπή μου το τελευταίο διάστημα επέτρεψε σε πολλούς να λένε και να γράφουν διάφορα. Τίποτε από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Δεν είχα μιλήσει μέχρι τώρα, γιατί δεν είχα κάτι σημαντικό να πω. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού, από τον οποίο όλο αυτό το διάστημα μόνο αγάπη εισπράττω. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Ρέιντζερς και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στις βλέψεις μου», τόνισε ο 27χρονος άσος.

*Κατάσκοπος του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει το Σάββατο τον αγώνα Ουντινέζε-Ρόμα.

* Στις 19.30 τοπική ώρα (20.30 ώρα Ελλάδας) θα ξεκινήσει η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο "Φρίουλι" την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου. Η συνέντευξη τύπου του Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα δοθεί στις 7 ώρα Ιταλίας (8 ώρα Ελλάδας).

*Την δική του προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο έχει, πλέον, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η διεύθυνση του άσου του Παναθηναϊκού είναι www.dimitrispapadopoulos.gr.

Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας, Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x