«Πάνοπλος» θα παραταχθεί ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τόσο ο Φερνάντο Νάβας, όσο και ο Δημήτρης Κοντοδήμος, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παντελής. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», μιλώντας στους παίκτες του ανέφερε: «Το παιχνίδι που μας περιμένει είναι εξ’ αντικειμένου δύσκολο. Όμως, πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα. Οφείλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο».
Οι «νεοσμυρνιώτες», κατέλυσαν την Παρασκευή το βράδυ, σε γνωστό αθηναϊκό ξενοδοχείο, όπου σε βίντεο θα αναλύσουν τον προσεχή τους αντίπαλο. Στην αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, συμπεριλήφθηκαν δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι : Βάνιακ, Σωτηρίου, Γαλανόπουλος, Γιαννόπουλος, Κοντοδήμος, Σμίλιανιτς, Μαγκντί, Ναλιτζής, Σέπαρντ, Μάκος, Λάνγκερ, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Μπρέσκα, Κιάσσος, Νάβας, Λαζαρίδης και Οραβετς.
Με σύστημα 3-6-1, θα αγωνισθεί ο Πανιώνιος, κόντρα στους "πράσινους", με επιθετική "αιχμή" τον Μάριο Μπρέσκα. Τέλος, το παιχνίδι το νέων θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μιας και εκτελούνται έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Στην συνάντηση αυτή θα αγωνιστούν και οι Μανιάτης, Μήτρου όπου "κόπηκαν" από την αποστολή των ανδρών.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






