Stoiximan Super League

Νοκ άουτ ο «Λύμπε»

Δεν θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Λάρισα, ο Λυμπερόπουλος, αφού δεν κατάφερε να επανέλθει. Εκτός ενδεκάδας και ο Σοάρες, μέσα οι Τσάνκο και Κρασσάς. Σε 4-1-2-3 καταλήγει ο Σάντος. Μετράει αντίστροφα ο Δέλλας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν θα δώσει το «παρών» στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Λάρισα, ο Λυμπερόπουλος, αφού δεν κατάφερε να επανέλθει. Εκτός ενδεκάδας και ο Σοάρες, μέσα οι Τσάνκο και Κρασσάς. Σε 4-1-2-3 καταλήγει ο Σάντος. Μετράει αντίστροφα ο Δέλλας.

Έξω ''Λύμπε'', Σοάρες, μέσα Τσάνκο, Κρασσάς

Οι δυσοίωνες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από το κυριακάτικο ματς κόντρα στη Λάρισα. Πρόκειται σαφώς για σοβαρό πλήγμα καθώς ο Καλαματιανός άσσος διένυε περίοδο φόρμας. Ο ''Λύμπε'' ένιωσε καλύτερα την Παρασκευή, όμως αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό. Η φύση του τραυματισμού του είναι τέτοια, ώστε αποφασίστηκε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του. Όπως ξεκαθάρισε το ιατρικό τιμ, ο Λυμπερόπουλος αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για τους αγώνες με Ζενίτ και Ολυμπιακό.

Η απουσία του διεθνή μεσοεπιθετικού ανάγκασε, όπως είναι φυσικό, τον Φερνάντο Σάντος να αλλάξει τα σχέδια του ενόψει ''Αλκαζάρ''. Τσάνκο και Κρασσάς προαλείφονται για τη βασική ενδεκάδα, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να ...αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-1-2-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο φορμαρισμένος Σορεντίνο, ενώ η αμυντική διάταξη θα είναι η ίδια με εκείνη που αντιμετώπισε το Αιγάλεω (Γεωργέας, Μάλμπασα, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος). Σε ρόλο κόφτη ο Κώστας Κατσουράνης, θα πλαισιωθεί από τους Τσάνκο (δεξιά) και Ίβιτς (αριστερά). Και στην επίθεση θα βρεθούν οι Σέζαρ, Κρασάς (αντί του Σοάρες) και Βενγκλίνσκι.

Το κύριο χαρακτηριστικό των νέων προσώπων της ενδεκάδας είναι ότι προσθέτουν ταχύτητα και έκρηξη στην ομάδα, στοιχεία που έλειπαν την περασμένη Κυριακή εναντίον του Αιγάλεω.

Χαμόγελα για ''Κολοσσό''

Μπορεί οι Λυμπερόπουλος, Μόρας, Κομβολίδης να τέθηκαν εκτός μάχης, όμως ο Σάντος είχε τουλάχιστον ένα λόγο να χαμογελά στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Τραϊανός Δέλλας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, και έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Δεδομένης της μακρόχρονης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο ''Κολοσσός'' αναμένεται να είναι έτοιμος σε 15-20 μέρες.

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι με της επόμενης αγωνιστικής. Η διοίκηση της ΑΕΚ ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει εισιτήρια στους ''ερυθρόλευκους'', όμως οι τελευταίοι τους γνωστοποίησαν τηλεφωνικά πως η απόφαση τους είναι αρνητική. Η διοίκηση του Ολυμπιακού ελπίζει πως οι ''κιτρινόμαυροι'' θα κρατήσουν την ίδια στάση για τη ρεβάνς του δεύτερου γύρου. Όμως η διοίκηση του ''δικεφάλου'' έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της σεζόν πως επιθυμεί την παρουσία οπαδών της, σε όλα τα γήπεδα.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x