Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό, μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου. Ανέβηκε η ψυχολογία των παικτών. Τα βλέμματα στην Βέρντερ Βρέμης στρέφουν, πλέον, άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο. Ανοδος στα εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι.
Το καλύτερο «φάρμακο»
Η πρώτη νίκη ήρθε, επιτέλους, για τον Παναθηναϊκό. Μια νίκη η οποία ήταν το καλύτερο τονωτικό για τους «πράσινους», καθώς η ψυχολογία των παικτών- η οποία ήταν ομολογουμένως πεσμένη- ανέβηκε, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν αγχωμένοι και «σφιγμένοι» και πλέον από εδώ και πέρα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι περιμένει να παίζουν πιο ελεύθερα, ώστε να έρθει η… αντεπίθεση.
Η ώρα του σεντονιού…
Τα βλέμματα όλων στρέφονται στον αγώνα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ (21:45, ΝΕΤ) κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Οι τρεις βαθμοί μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Ουντινέζε είναι επιβεβλημένοι, αν η πρόκριση στους «16» εξακολουθεί να αποτελεί τον πρώτο στόχο του «τριφυλλιού». Εκτός μάχης για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν τεθεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Σρνταν Άντριτς, ενώ αντίθετα επιστρέφουν σε σχέση με το ματς του «Φρίουλι» οι Ολισαντέμπε και Κονσεϊσάο, αφού εξέτισαν την τιμωρία μιας αγωνιστικής που «χρωστούσαν» από την προηγούμενη σεζόν.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν ένα χαλάρωμα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τη Βέρντερ. Δύο ώρες νωρίτερα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ. Στις 18:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στον ίδιο χώρο ο προπονητής των Γερμανών, Τόμας Σάαφ, ενώ στις 18:30 θα γίνει η πρώτη και τελευταία προπόνηση των φιλοξενούμενων επί ελληνικού εδάφους στο ΟΑΚΑ.
Δεν έβγαλε άκρη ο κατάσκοπος της Βέρντερ
Η μικρή αντίσταση που πρόβαλε ο Πανιώνιος στον Παναθηναϊκό δεν επέτρεψε στον κατάσκοπο της Βέρντερ, Ματίας Χένερμπαχ, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα της αντιπάλου της ομάδας του. Ο συνεργάτης του Τόμας Σάαφ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο τόνισε πως το ματς της Τρίτης θα είναι τελείως διαφορετικό: «Είδα πολύ καλά στοιχεία από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το παιχνίδι με την Βέρντερ θα είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι μία δυνατή και ποιοτική ομάδα. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο το παιχνίδι αυτό, γιατί ο αντίπαλος είναι αρκετά αδύναμος. Είμαι σίγουρος πως την Τρίτη θα δούμε όλοι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».
Ανοδος στα εισιτήρια
Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου «ζέστανε» για λίγο τον κόσμο των «πρασίνων». Ετσι, η ζήτηση των εισιτηρίων παρουσίασε άνοδο και στα εκδοτήρια δημιουργήθηκαν μικρές ουρές. Αν αυτί συνεχιστεί τότε στο ΟΑΚΑ θα βρεθον περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι.
* Στο ματς της Προοδευτικής με την Καλαμάτα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Σωτήρης Λεοντίου. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Κορυδάλλου, είχε την ευκαιρία να τα πει με πρώην συμπαίκτες του.
Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας, Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






