Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σημείωσε το βράδυ της Κυριακής την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αποδίδοντας για πρώτη φορά φέτος όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο η γκρίνια ήταν και πάλι… παρούσα. Την ώρα που οι παίκτες του Δικεφάλου επικρατούσαν εντός γηπέδου του Αιγάλεω με 2-0, στις κερκίδες της Τούμπας βρισκόταν σε εξέλιξη ένας «εμφύλιος» ανάμεσα σε εκείνους που ζητούσαν επειγόντως την αποχώρηση του Γιάννη Γούμενο από τη διοίκηση με αφορμή την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση Ματέους και εκείνους που διαφωνούσαν με τους υπολοίπους στηρίζοντας για πρώτη φορά ανοικτά τον Γιάννη Γούμενο, θεωρώντας προφανώς πως δεν φέρει ευθύνη για το φιάσκο με τον Γερμανό τεχνικό.
Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Κωστίκος στάθηκε περισσότερο στην εικόνα διχασμού της εξέδρας, μιλώντας με σοφά λόγια: «Πολλές φορές η υπερβολική αγάπη κάνει κακό. Πολλές φορές η αγάπη των γονιών μπορεί να πνίξει το παιδί», δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Κωστίκος που μέρα με τη μέρα φαίνεται να κερδίζει πόντους μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τη θέση του μονίμου (κι όχι υπηρεσιακού) διαδόχου του Νίκου Καραγεωργίου.
Καταγγέλλει με αποδείξεις
Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως ο Λόταρ Ματέους φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και αθέτησε την προφορική του συμφωνία με τον ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει η διοίκηση του Δικεφάλου. Η εν λόγω συνέντευξη Τύπου έχει ως στόχο περισσότερο να αποδείξει στον κόσμο πως πράγματι υπήρχαν προχωρημένες επαφές με τον 44χρονο Γερμανό τεχνικό και πως η ευθύνη της μη συμφωνίας βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο. Όσον αφορά στη νέα αναζήτηση προπονητή, αυτή φαίνεται να αρχίζει από το μηδέν. Ο Γιάννης Γούμενος μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν ανένδοτος για την πρόσληψη ξένου προπονητή, αλλά μετά το φιάσκο με τον Ματέους δεν αποκλείεται να στραφεί στη μονιμοποίηση της λύσης Κωστίκου. Άλλωστε ο τελευταίος και φθηνότερη λύση είναι (ο Ματέους θα στοίχιζε περίπου 600 χιλ. ευρώ), ενώ γνωρίζει και πολύ καλά την ομάδα, αφού ουσιαστικά εκείνος την έχτισε το καλοκαίρι.
Θλάση ο Σικαμπάλα
Χωρίς τον Σικαμπάλα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό του 1-1 της Τούμπας απέναντι στη Μέταλουργκ στο Ντόνετσκ την προσεχή Πέμπτη. Ο νεαρός Αιγύπτιος μέσος αποχώρησε με θλάση στον δικέφαλο από τον αγώνα με το «Σίτι» και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η σοβαρότητα της κατάστασής του. Ο Σικαμπάλα θα είναι εκτός της αποστολής που θα αναχωρήσει για την Ουκρανία. Αντίθετα κανονικά θα συμμετέχει σε αυτή ο Μέγκαχεντ, που ζήτησε αλλαγή στο 77’ όταν αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς προκειμένου να… προλάβει τα χειρότερα (θλάση).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






