Stoiximan Super League

Παρ’ ολίγον πρόβλημα…

Καρδιοχτύπησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, στο γήπεδο της Μέταλουργκ. Αυτό συνέβη λόγω του πόνου που αισθάνθηκε στο ισχίο ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, κάτι που με την πρώτη ματιά, φάνηκε πως θα μπορούσε να κρατήσει τον «αρχηγό» εκτός παιχνιδιού. Όμως , όπως αποδείχθηκε, μετά την εξέταση του ιατρικού τιμ του «δικεφάλου», πρόκειται απλώς για μια διάταση του ισχιακού νεύρου, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, έστω και με παυσίπονη ένεση.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Καρδιοχτύπησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, στο γήπεδο της Μέταλουργκ. Αυτό συνέβη λόγω του πόνου που αισθάνθηκε στο ισχίο ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, κάτι που με την πρώτη ματιά, φάνηκε πως θα μπορούσε να κρατήσει τον «αρχηγό» εκτός παιχνιδιού. Όμως , όπως αποδείχθηκε, μετά την εξέταση του ιατρικού τιμ του «δικεφάλου», πρόκειται απλώς για μια διάταση του ισχιακού νεύρου, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, έστω και με παυσίπονη ένεση.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μέταλουργκ, με μοναδική… παραφωνία τον μικροτραυματισμό του Θοδωρή Ζαγοράκη που, προς στιγμήν, ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για μια διάταση του ισχιακού νεύρου, κάτι που δεν πρόκειται να στερήσει στον «αρχηγό» τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Εάν ο παίκτης συνεχίσει να πονάει, τότε πιθανότατα θα αγωνιστεί, αφού του χορηγηθεί παυσίπονη ένεση.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Κωστίκος, κατά τη διάρκεια του «διπλού», «άνοιξε» τα χαρτιά του. Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε πως έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς αλλά και στο το σχήμα της ομάδας, το οποίο, τουλάχιστον για την αρχή του αγώνα, θα είναι το 4-4-2 και που ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα μπορεί να μετατραπεί σε 3-5-2. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φερναντέζ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ζωγραφάκης, στο αριστερό ο Χαραλάμπους, ενώ το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών θα αποτελείται από τους Καρυπίδη και Ουντέζε. Το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζαγοράκης, ενώ για την άλλη θέση στο χώρο του κέντρου θα… κοντραριστούν οι Ηλιάδης και Μπαλάφας. Φουτσίνι και Κωνσταντινίδης θα βρίσκονται, αντίστοιχα, δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή. Η «γραμμή κρούσης» θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Μίετσελ.

Να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Μέταλουργκ, αν και ο αγώνας θα γίνει σε αυτό της Σαχτάρ. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί εκεί την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα. Μισή ώρα νωρίτερα, ο Γιώργος Κωστίκος θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης»

«Δεν υπάρχουν απουσίες. Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης». Αυτό δήλωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του «δικεφάλου», μετά από ερώτηση σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν (Ακιέλ, Εγκωμίτης, Σικαμπάλα, Μέγκαχεντ). Στη συνέχεια, ο κ.Κωστίκος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα: «Αυτό είναι ένα παιχνίδι σταθμός για τον ΠΑΟΚ. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε “κατάθεση ψυχής”. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβάται κανέναν». Όσο για το γιατί η αποστολή της ομάδας έφτασε στην Ουκρανία δύο ημέρες νωρίτερα από τον αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Έτσι κάνουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

*Την συμπαράσταση περίπου 100 φιλάθλων του θα έχει ο «δικέφαλος του Βορρά»

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x