Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Τρίζει» η καρέκλα του Κουούζελα

Το «κεφάλι» του παίζει ο Μάρτι Κουούζελα στο ματς της Δευτέρας με την Προοδευτική, αφού σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα. 10.000 οπαδοί αναμένονται στον επαναληπτικό με την Ρόμα. Την Τετάρτη στις 19:00 αναμένονται οι Ιταλοί στη Θεσσαλονίκη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το «κεφάλι» του παίζει ο Μάρτι Κουούζελα στο ματς της Δευτέρας με την Προοδευτική, αφού σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα. 10.000 οπαδοί αναμένονται στον επαναληπτικό με την Ρόμα. Την Τετάρτη στις 19:00 αναμένονται οι Ιταλοί στη Θεσσαλονίκη.

Μόνο νίκη πρέπει να πάρει ο Άρης στο επικείμενο ματς με την Προοδευτική για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, αν θέλει ο Μάρτι Κουούζελα να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «κίτρινων». Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων συνεχίζει στη θέση του μέχρι νεωτέρας και ενδεχόμενη «γκέλα» στο ματς με τους βυσσινί θα σημάνει οριστικά και την αποχώρησή του.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την Πρόο προς το παρόν παραμένει σε δεύτερη μοίρα αφού προηγείται ο επαναληπτικός του κυπέλλου UEFA κόντρα στην Ρόμα. Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα είναι και το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος δεδομένου ότι το 1-5 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλές ελπίδες στον Άρη. Αν λάβει κανείς υπόψη την κίνηση των εισιτηρίων, στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένονται την Πέμπτη 10.000 άτομα.

Η αποστολή των Ιταλών αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 19:00, την ώρα δηλαδή που ο τεχνικός των «κίτρινων» θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς. Μία ώρα αργότερα αυτή του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x