Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ: «Καταιγίδα» μες στην… νηνεμία

Με διπλή προπόνηση «αποχαιρέτησαν» οι παίκτες της Ξάνθης τους Ισπιρλίδη και Ουζουνίδη, πριν το διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Φιλική νίκη επί του ΤΕΠ με 5-0, από τα «δεύτερα». Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν έξι «Ακρίτες» την Παρασκευή.

Με διπλή προπόνηση «αποχαιρέτησαν» οι παίκτες της Ξάνθης τους Ισπιρλίδη και Ουζουνίδη, πριν το διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο. Φιλική νίκη επί του ΤΕΠ με 5-0, από τα «δεύτερα». Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν έξι «Ακρίτες» την Παρασκευή.

Μπορεί οι ρυθμοί τις τελευταίες ημέρες να είχαν «χαλαρώσει» στην Ξάνθη, δεδομένων των απουσιών αρκετών παικτών, καθώς και του Γιάννη Μαντζουράκη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Μαρίνο Ουζουνίδη και Γιάννη Ισπιρλίδη να ανεβάσουν τις «στροφές», την τελευταία ημέρα προπονήσεων πριν το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου. Αρχικά οι «Ακρίτες» γυμνάστηκαν το πρωί, με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, έξι ποδοσφαιριστές πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ. Ο λόγος για τους Πιζανόφσκι, Παβιό, Ζαπρόπουλος, Λουτσιάνο, Λαμπριάκος, Λέο Μινέιρο.

Το απόγευμα η προπόνηση περιλάμβανε φιλικό με το ΤΕΠ. Για μία ακόμη φορά, οι «μεγάλοι» πήραν τη νίκη με το τελικό σκορ να είναι 5-0. Στο φιλικό αυτό αγωνίστηκαν όσοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς, καθώς και ο Ντενίζ Μπαϊκαρά που δείχνει να επανέρχεται σε εξαιρετική κατάσταση στην ενεργό δράση. Τα γκολ για την Ξάνθη σημείωσαν οι Τσάνκι, Ντε Ματτία, Λάφατα, Ζαπρόπουλος και Κιντάνα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x