Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τους περισσότερους από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ο μόναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα είναι ο Ριμπέϊρο που αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σε τέσσερεις με πέντε ημέρες.
Ο Κώστας Καλλιμάνης νοιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις όπως ήδη κάνουν οι Γκούρμα και Ντι Πάολι τους οποίους ο Τάκης Λεμονής υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Επίσης η περίπτωση του Ζησόπουλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αφού ο παίκτης θα υποβληθή σε εξετάσεις.
Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό ο εκτός έδρας αγώνας του Λεβαδειακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο θα γίνει το Σάββατο 15/10 στις 16.00 το απόγευμα ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






