Ο Βαγγέλης Βλάχος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ τόνισε για την απόφαση που αφορά τον Ισά ότι «Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων είναι σεβαστές. Ο Ισά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας αν και έχει όλο το δίκιο με το μέρος του». Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι παίκτες στην εκτέλεση του προγράμματος μας».
«Οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων είναι σεβαστές. Ο Ισά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα μας αν και έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Όμως αυτό δεν αλλάζει το σχεδιασμό και το προγραμματισμό μας. Το έχω αναφέρει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες και θα το επαναλάβω και σήμερα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνέπεια και την προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι παίκτες στην εκτέλεση του προγράμματος μας. Η προσπάθεια τους αυτή είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθεί και από τη νίκη. Η μεγάλη διάθεση που δείχνουν όλοι οι παίκτες στην εκτέλεση του προγράμματος με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο για τη συνέχεια. Από καθαρή ατυχία η ομάδα μας μέχρι σήμερα δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης. Είμαι σίγουρος ότι με το πάθος που δείχνουν οι παίκτες μου είναι θέμα ημερών να έλθει και η νίκη» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου ο οποίος ευελπιστεί ότι στην αναμέτρηση των Κρητικών με τη Λάρισα η ομάδα του θα πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Στον αγωνιστικό τομέα με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τους «βυσσινί». Απόντες ήταν ο στρατευμένος Κόλτζος, που αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στο Ηράκλειο και ο Χατσαντριάν, που βρίσκεται με την Εθνική Αρμενίας, ενώ δεν γυμνάστηκαν οι τραυματίες Μπελεβώνης, Κασμερίδης και Κοσκολέτος.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






