Stoiximan Super League

Βγάζει μπροστά τον Θανάση!

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Νικόλα Πατέρα να προωθεί τη λύση του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ‘’φουντώνουν’’ μέρα με την ημέρα. Ειδικά μετά από την πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχε ο τέως πρόεδρος του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στην Αθήνα βρέθηκε ο Πέτσκο!

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Νικόλα Πατέρα να προωθεί τη λύση του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον προεδρικό θώκο φουντώνουν μέρα με την ημέρα. Αποτέλεσμα της τηλεφωνικής επαφής που είχε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην προσπάθεια του τελευταίου για την ανεύρεση ενός προέδρου κοινής αποδοχής, πριν την συνάντηση της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικόλας Πατέρας βλέποντας ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις, σκέφτεται σοβαρά πλέον να ρίξει στο… τραπέζι τη λύση του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αποτέλεσμα αυτού; Είτε να απαντήσει θετικά ο κ.Γιαννακόπουλος και να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, είτε να αρνηθεί για άλλη μια φορά και έτσι να ξεκαθαρίσει οριστικά η θέση του.

Ο Νικόλας Πατέρας έχει προτείνει κι άλλη μια φορά τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Παρασκεύης, ο εκπρόσωπος του Νικόλα Πατέρα είχε προτείνει τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη, αλλά τότε, είχε αρνηθεί. Η διαφορά; Η νέα πρόταση που ενδέχεται να γίνει, θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Νικόλα Πατέρα, κάτι που ενδέχεται να μετρήσει.

Θέλει τέσσερις!

Τα διοικητικά στον Παναθηναϊκό δεν έχουν εξέλιξη, αλλά ο Νίκος Νιόπλιας δεν μένει με δεμένα τα χέρια. Ο τεχνικός του τριφυλλιού, ο οποίος –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας, βρίσκεται στο Ηράκλειο και καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριλαμβάνουν την απόκτηση τεσσάρων παικτών: ενός υψηλόσωμο στόπερ, ενός μέσου, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ.

Για τη θέση του αριστερού μπακ έχει ήδη εντοπιστεί ο στόχος. Πρόκειται για τον Ιωαννίδη για τον οποίο έχει τις καλύτερες εντυπώσεις ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Νιόπλιας θέλει οπωσδήποτε ο αμυντικός που θα αποκτηθεί να είναι ψηλός για να «καθαρίζει» τις φάσεις αλλά και να κάνει εύκολα δίδυμο με τους άλλους αμυντικούς. Η λύση του Μπορντόν φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με κάθε άλλη.

Έφερε τον Πέτσκο

Στην Αθήνα κάτω από άκρα μυστικότητα ήρθε πριν από λίγες ημέρες ο Σλάβομιρ Πέτσκο ο οποίος είχε συνομιλίες και ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να υπογράψει.

Ο Πολωνός αποτελεί επιλογή και πρόταση του Χριστόφ Βαζέχα, ο οποίος δηλώνει σίγουρος ότι θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις για την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την δεξιά πλευρά.

Ο 25χρονος μέσος αγωνίζεται στην Λεχ Πόζναν και για να πάρει μεταγραφή, πρέπει μια ομάδα να καλύψει το ποσό των 450.000 ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης.

Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ο παίκτης έχει ήδη κλείσει με τον «τριφύλλι» κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από την ΠΑΕ. Για τον Πολωνό έχουν εκφράσει ενδιαφέρον οι Βόλφσμπουργκ και Γαλατάσαράι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x