Για την απόκτηση του Ρικάρντο Ματίας Βερόν ενδιαφέρεται η Κέρκυρα, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay». Ήδη, έχουν υπάρξει επαφές του Ζήση Βρύζα με τον Νίκο Λυράκη, αφού ο τελευταίος θέλησε να συλλέξει κάποιες πληροφορίες για τον Αργεντινό μέσο.
Όλα δείχνουν ότι ο 29χρονος χαφ θα αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι «Φαίακες» εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτησή του. Οι νησιώτες, όπως δείχνει η κίνηση του γενικού διευθυντή της ομάδας, φέρονται να έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Βερόν.
Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Κοντοδήμος είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη δύο χρόνια. Αναμένεται να ακολουθήσουν οι Γκουστάβο και Παρασκευαΐδης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






