Stoiximan Super League

Ο Γόντικας νέος αντιπρόεδρος

Ο Δημήτρης Γόντικας, πρώην διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ και παλιός παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και αντιπροσωπείας οργανωμένων οπαδών. Σε σχήμα με Θανάση Γιαννακόπουλο στην προεδρία και πλαισίωση του Νίκου Νιόπλια από ξένο τεχνικό διευθυντή πάνε οι «πράσινοι».

Ο Δημήτρης Γόντικας, πρώην διευθυντής προγράμματος της ΕΡΤ και παλιός παίκτης της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναμένεται να να αναλάβει τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Ο κ.Γόντικας θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αντώνης Αντωνιάδης, νωρίτερα, με την παραίτησή του από το πόστο, με σχετική ανακοίνωση στην οποία απέστειλε στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γόντικας εκτός από τα καθήκοντα που είχε -μέχρι σήμερα- ο Αντώνης Αντωνιάδης, θα αναλάβει και την θέση του Κώστα Χατζή στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εκτός αυτών θα έχει αρκετές από τις αρμοδιότητες που μέχρι την εφετινή αγωνιστική σεζόν είχε ο Κώστας Αντωνίου, ως διευθυντής ποδοσφαίρου.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει αύριο μετά από την συνάντηση που θα έχουν οι μέτοχοι του "τριφυλλιού" για την έκλογή του νέου προέδρου της ΠΑΕ.

Ο... Θανάσης και ο Νιόπλιας

Σε σχήμα με Θανάση Γιαννακόπουλο στην προεδρία, και πλαισίωση του Νίκου Νιόπλια από ξένο τεχνικό διευθυντή πάνε οι «πράσινοι». Αυτό προκύπτει τις τελευταίες ώρες.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φαίνεται να έχει κάμψει τις αντιδράσεις που είχε για να αναλάβει τη θέση. Έτσι στην αυριανή συνάντηση αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον μέχρι σήμερα εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο ΔΣ, έχοντας τις ευλογίες όλων των μετόχων και των οπαδών...

Η παραμονή του Νίκου Νιόπλα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αυτό που αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό είναι το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός αναμένεται να είναι ξένος παίκτης που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x