Η συνάντηση… κορυφής, που αναμενόταν κάποια στιγμή στην ΑΕΚ μετά την άφιξη και του Νίκου Νοτιά στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε τελικά το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πέτρο Παππά και τον πρόεδρο, Σταύρο Αδαμίδη και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον σύλλογο.
Επίκεντρο της συζήτησης των τριών ανδρών αποτέλεσε καταρχάς η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει από ‘δω και πέρα ο σύλλογος -ενώ στο ίδιο πλαίσιο αναφορά έγινε και στο «καυτό» θέμα της αποπληρωμής του δανείου από την Morgan Stanley.
Στο τραπέζι, όπως είναι φυσικό, έπεσαν και οι μεταγραφικές υποθέσεις -όχι μόνο για τους παίκτες που απασχολούν (ή θα απασχολήσουν στο μέλλον την ΑΕΚ), αλλά και γι’ αυτούς που έχει ξεκαθαριστεί πως βρίσκονται προς πώληση από τον σύλλογο.
Παρουσία του Νίκου Νοτιά, τέλος, δεν θα μπορούσε να μη συζητηθεί και το θέμα του προπονητικού, το οποίο επισκέφθηκαν νωρίτερα ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και ο Σταύρος Αδαμίδης, προκειμένου να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των εργασιών.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






