Και σε αυτή την περίπτωση οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν τη νίκη για να μπορέσουν να ελπίζουν για την παραμονή στην κατηγόρια, που είναι ο βασικός τους στόχος από την αρχή της περιόδου Και οι δύο με νέο προπονητή στον πάγκο θέλουν να πάρουν το ψυχολογικό προβάδισμα για τη συνέχεια της περιόδου.
Προβλημα με Πιπίνη
Δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχήμα που θα παρατάξει στα Άνω Λιόσια, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς. Ο Έλληνας τεχνικός αντιμετωπίζει κι ένα νέο πρόβλημα, αυτό του Χρήστου Πιπίνη. Ο διεθνής με την Ελπίδων, ανέβασε πυρετό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι πέρα του νεαρού αμυντικού, από την αποστολή έχουν «κοπεί» ήδη οι Λοντό και Βανόλι αμφότεροι λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος έπαθε θλάση στους προσαγωγούς και ο δεύτερος έχει υποστεί τράβηγμα. Τα προβλήματα για την ομάδα των Λιοσίων όμως, δε σταματούν εκεί αφού και ο Στάθης Κάππος υπέστη υποτροπή στους κοιλιακούς.
Η αποστολή του Ακράτητου: Στελέα, Κωστάκης, Πιπίνης, Παγώνης, Μπαντάς, Παγκανίν, Ζουελά, Ομπράντοβιτς, Ντιενγκ, Μερίνο, Σκούφαλης, Γκούσταβο, Μαρινέσκου, Μακέ, Βούγιοβιτς, Σάλες, Ντε Φραντζέσκο, Σόου.
Με Μπουμπένκο για νίκη
Με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο, να βρίσκεται μετά από περίπου δύο χρόνια στην ομάδα των «κυανέρυθρων», οι παίκτες του Πανιωνίου επιζητούν την νίκη στα Άνω Λιόσια με αντίπαλο τον Ακράτητο. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, απόντες από την αναμέτρηση έχουν τεθεί οι Νίκος Μήτρου, Τάκης Γιαννόπουλος και Φερνάντο Νάβας.
Ο Σλοβάκος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές στην 11αδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Η αποστολή των «νεοσμυρνιωτών», αποτελείται από τους: Μάκο, Βάνιακ, Σμίλιανιτς, Τσίχον, Κιάσσο, Γαλανόπουλο, Λάνγκερ, Μαγκντί, Οραβέτς, Μπρέσκα, Ναλιτζή, Τζάχιτ, Κοντοδήμο, Σέπαρντ, Γουνδουλάκη, Φερνάντεζ και Λαζαρίδη.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης, Χρήστος Κατσιμάρης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






