Stoiximan Super League

Μεταγραφές με καθυστέρηση!

Μία εβδομάδα πίσω πάνε οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί η προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το θέμα αναμένεται να λυθεί με υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα στους κ.κ. Κόκκαλη και Μαρινάκη. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει μέχρι αύριο κάποιο ραντεβού μεταξύ Ολυμπιακού και Γκούτι. Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Ντεμπελέ, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει του Πάρντο.

Μία εβδομάδα πίσω πάνε οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί η προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γίνει στα μέσα Ιουλίου. Έτσι αναμένεται να υπογραφεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και αυτό θα καθυστερήσει μερικές ημέρες τις όποιες εξελίξεις.

Μάλιστα, ο γνωστός εφοπλιστής εμφανίζεται προβληματισμένος, επειδή γνωρίζει ότι το ρόστερ των Πειραιωτών είναι ελλιπές και αν δεν ενισχυθεί άμεσα, ενδέχεται να παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις απέναντι στην Μπέσα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (15 και 22 Ιουλίου). Όπως έγινε γνωστό, παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται, ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να προχωρήσει κανονικά στην ενίσχυση της ομάδας και δεν έχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του κ. Κόκκαλη, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

Εν τω μεταξύ, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει τελικά άμεσα στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ή τον Κριστιάν Καρεμπέ να παρουσιάζονται ως φαβορί να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο.

Ραντεβού με Γκούτι!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει μέχρι αύριο κάποιο ραντεβού μεταξύ Ολυμπιακού και Γκούτι, προκειμένου να κερδίσουν λίγο χρόνο οι «ερυθρόλευκοι». Δηλαδή να συμφωνήσουν προφορικά με τον Ισπανό μέσο και να υπογράψουν μετά από μερικές ημέρες. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν τον 34χρονο παίκτη, αφού και στο οικονομικό οι όποιες διαφορές δείχνουν να έχουν αμβλυνθεί. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η Μπεσίκτας και στον Ολυμπιακό χρειάζεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Γκούτι. Για αυτό το λόγο αναμένεται να προχωρήσουν στην παραπάνω κίνηση.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μούσα Ντεμπελέ, για τον οποίο φέρονται να προσφέρουν περίπου 2,7 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο παίκτης της Άλκμααρ εμφανίζεται διατεθειμένος να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν κρίνονται απαγορευτικές. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε 35 ματς (πρωτάθλημα και Champions League) και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας. Το συμβόλαιο του Βέλγου λήγει το καλοκαίρι του 2011 και οι Ολλανδοί δεν έχουν πρόβλημα να τον πουλήσουν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ούρκο Πάρντο, η Ραπίντ Βουκουρεστίου εμφανίζεται να ζητάει περισσότερα χρήματα από τους Πειραιώτες και εκείνοι περιμένουν τον μάνατζερ του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα για να βρεθεί κάποια λύση. Αν συμφωνήσουν οι τρεις πλευρές, ο 27χρονος παίκτης θα μεταβεί μόνος του στη Γερμανία. Διαφορετικά, η ομάδα θα πάρει άλλον γκολκίπερ (έχουν προταθεί οι Γερμανοί Ρένσινγκ και Χίλντεμπραντ).

* Αν και στον Ολυμπιακό διαψεύδουν την υπόθεση Κουμορτζί, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια συνάντηση σήμερα ή αύριο για τον Γκανέζο μέσο. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι η μεταγραφή έχει κλείσει, αλλά δεν μπορεί να ανακοινωθεί λόγω της εκκρεμότητα που υπάρχει με τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x