Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Καθυστερεί του Λεονάρντο

Την έγκριση του νέου προπονητή της Παλμέιρας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, φαίνεται πως περιμένει ο Λεονάρντο για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο 24χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση της «Βερντάο», αλλά αν μέχρι σήμερα ο πολύπειρος τεχνικός δεν ανάψει το πράσινο φως, τότε ο νεαρός αριστερός μπακ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του

Την έγκριση του νέου προπονητή της Παλμέιρας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, φαίνεται πως περιμένει ο Λεονάρντο για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, ο 24χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση της «Βερντάο», αλλά αν μέχρι σήμερα ο πολύπειρος τεχνικός δεν ανάψει το πράσινο φως, τότε ο νεαρός αριστερός μπακ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, όπως η Ατλέτικο Μινέιρο και η Ιντερνασιονάλ.

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Τζενάρο Μαρτίνο, δήλωσε πάντως ότι «… κάναμε απλώς μία διερευνητική επαφή για να δούμε πώς έχει η κατάσταση με τον ποδοσφαιριστή και τίποτα περισσότερο. Ακόμη οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο και δεν γνωρίζω για κάποια προθεσμία ή έγκριση της μεταγραφής από τον Σκολάρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x