«Σήμερα (σ.σ χθες) κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας ενώ ρόλο έπαιξαν και οι αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του. Διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μένουμε τόσο σε αυτό. Για μένα το θετικό και που με κάνει να μην ανησυχώ είναι ότι παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας», αυτά υποστήριξε ο Εκι Γκονζάλες.
Ο αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις τους μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, συμπλήρωσε πως: «Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο ενώ μάλιστα σκοράραμε. Το γκολ μας δεν ήταν οφσάιντ παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής το ακύρωσε ενώ από την άλλη από ότι μου είπαν μέτρησε ένα δικό τους, το πρώτο, που ήταν οφσάιντ. Οπότε να ο λόγος για την ήττα. Και μετά από αυτό πιέσαμε αλλά μέσα σε πέντε λεπτά καταφέραμε να τα χάσουμε όλα».
Σε ότι αφορά τις ήττες των Ολυμπιακού και Ξάνθη, ο Γκονζάλες είπε: “Ήταν σημαντικό για εμάς γιατί έμεινε η διαφορά. Και όπως είπα και πριν κρατάμε το ότι η ομάδα έπαιξε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόραρε ένα γκολ που δεν ήταν οφσάιντ από ότι είδα στην τηλεόραση και αυτοί σκόραραν ύστερα από μια φάση οφσάιντ και ορίστε έχετε την εικόνα του αγώνα”.
Επίσης, ο Εκι αναφέρθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει, αφού το «τριφύλλι» δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης σε ντέρμπι: "Και εμείς εiμαστε απογοητευμένοι. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο ακόμα είναι πολλοί οι αγώνες που απομένουν και η διαφορά είναι στους πέντε βαθμούς και μπορεί να καλυφθεί. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία για ρεβάνς στα δυο ντέρμπι που χάσαμε στον δεύτερο γύρο αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά"..
Τέλος, ερωτηθείς για το αν η κούραση έχει παίξει τον ρόλο της, ο Γκονζάλες υποστήριξε: "Όχι δεν ήταν αυτό, αφού είδατε ότι στο δεύτερο ημίχρονο που θα έπρεπε να μας επηρεάσει η κούραση παίξαμε καλύτερα και οι αντίπαλοι μας δεν ακούμπησαν την μπάλα και ήταν οι αποφάσεις των εποπτών αυτές που άλλαξαν τον αγώνα".
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






