Stoiximan Super League

Συνάντηση Μαρινάκη - «Τζόλε»

Με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συναντήθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε εξαιρετικό κλίμα η συζήτηση των δύο ανδρών, η οποία είχε ως θέμα τα ζητήματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...

Με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συναντήθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε εξαιρετικό κλίμα η συζήτηση των δύο ανδρών, η οποία είχε ως θέμα τα ζητήματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός της συνάντησης του μεγαλομετόχου του συλλόγου με τον "Τζόλε" ήταν και η ενεργοποίηση του επί σειρά ετών αρχηγού της ομάδας σε ένα πόστο.

Μετά από την ανάληψη καθηκόντων γενικού αρχηγού από τον Τάσο Μητρόπουλο εκτιμάται ότι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς προορίζεται για αυτή του τεχνικού διευθυντή. Υποψήφιοι για το πόστο αυτό είναι και οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ. Μάλιστα με τον Σέρβο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τις επόμενες ημέρες.

Φουλ για μεταγραφές

Εγκρίθηκε από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς η προηγούμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα, ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφές.

"Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά μετοχών της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και τη διάθεση των νέων μετοχών σε παλαιούς και νέους μετόχους, χωρίς εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την παροχή άδειας για τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x