Stoiximan Super League

Θετικά μηνύματα για Γκούτι!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Γκούτι. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι αν του προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, τότε ο 34χρονος μέσος θα απαντήσει θετικά και θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων» φέρεται να βρίσκεται ο Φρανσουά Μοντεστό, ενώ χθες το βράδυ αναπτύχθηκε η φημολογία ότι κινούνται για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την υπόθεση του Γκούτι. Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι αν του προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως (μαζί με την εφορία θα ξεπεράσει τα 3,5 εκατ.), τότε ο 34χρονος μέσος θα απαντήσει θετικά και θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται θετικός να έρθει στην Ελλάδα, αφού την προτιμάει από το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός χαφ ήταν συμπαίκτης με τον Ραούλ Μπράβο στη «βασίλισσα» και ο τελευταίος θεωρεί ότι αν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του Γκούτι, τότε θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Χθες, η «Marca» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός αρχίζει να εκπληρώνει μεγάλο μέρος των επιθυμιών του 34χρονου παίκτη, όμως έκανε λόγο για πρόταση 7 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Σωκράτης Κομινάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα μεταβεί στο εξωτερικό και το μυαλό όλων πήγε στην υπόθεση του Γκούτι.

Βλέπει Μοντεστό, στα υπ’ όψιν ο Ρέγες!

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Φρανσουά Μοντεστό. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», οι Πειραιώτες είναι κάποιοι από τους μνηστήρες που καλοβλέπουν την περίπτωση του Γάλλου στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Για τον 32χρονο παίκτη ενδιαφέρονται η Μαρσέιγ, η Ρεν και η Λίλ, αλλά τον πρώτο λόγο φαίνεται ότι έχει η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Οι Μασσαλοί φέρονται ότι κινούνται ήδη για την απόκτηση του Μοντεστό, αφού ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είχε συνεργαστεί μαζί του στη Μονακό. Τη φετινή σεζόν ο Γάλλος στόπερ έπαιξε σε 30 ματς (πρωτάθλημα και Κύπελλο) με φανέλα των Μονεγάσκων.

Την ίδια ώρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, όπως του Γιούχας (Ούγγρος, 27 ετών και αγωνίζεται στην Άντερλεχτ) και του Ιβάνοφ (Βούλγαρος, 22 ετών και παίζει στη ρωσική Αλάνια του Βλαδικαφκάζ).

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ αναπτύχθηκε η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προταθεί στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν πολύ προσεκτικά την περίπτωσή του. Το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2011 και η μεταγραφή του κοστολογείται στα 3-4 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Ρέγες αγωνίστηκε σε 53 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις) και πέτυχε 4 γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων.

* Τα τυπικά έχουν απομείνει για να συνεχίσει ο Λεονάρντο την καριέρα του στην Ιντερνασιονάλ. Ο Ολυμπιακός υπολογίζεται ότι θα πάρει περίπου 300.000 ευρώ από την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ, έχοντας συμφωνήσει για οψιόν ύψους 2 εκατ. ευρώ.

* Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ύστερα από το χθεσινό ραντεβού που είχε με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς για το θέμα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

* Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου για τον δανεισμό του Ούρκο Πάρντο και απομένει η συγκατάθεση του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x