Τρεις προπονήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Άρη στην Αυστρία. Οι «κίτρινοι» νωρίς το πρωί έκαναν βάρη στο γυμναστήριο ενώ στη συνέχεια έκαναν προπόνηση στο γήπεδο. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ακόμα μια προπόνηση στην οποία θα δοθεί έμφαση σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα ο Μενδρινός και ο Κάλβο.
Εντωμεταξύ στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε σήμερα ο επιθετικός της ομάδας Χρήστος Αραβίδης ο οποίος μίλησε για τον εαυτό του αλλά και για την ομάδα.
Για το γεγονός ότι το όνομά του έχει ακουστεί και για άλλες ομάδες: «Ήταν μεταβατική περίοδος. Ο κ. Κούπερ από την ώρα που ήρθε με υπολόγιζε. Πήρα κάποιες συμμετοχές με την δική του παρουσία. Αυτά που ακούγονται είναι απλά κάποιες φήμες που βγήκαν προς τα έξω. Έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο και θα προσπαθήσω να τα τιμήσω».
Για τις ευθύνες του ίδιου και της ομάδας: «Ευθύνες είχα πάντοτε και μεγάλωσαν από την στιγμή που υπέγραψα στον Άρη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και γεμίζει τους πάντες με ευθύνες γιατί έχει υψηλούς στόχους. Όλοι θα δώσουμε ότι περισσότερο για να πετύχουμε».
Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Άρης την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Πρέπει να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ και στις φάσεις που δημιουργούμε να πετυχαίνουμε γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Έχουμε διάστημα για δουλειά και στα επόμενα φιλικά θα βγει αυτό. Σημασία έχει να βγει στα επίσημα παιχνίδια φυσικά».
Για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας: «Τα αποτελέσματα αυτή την στιγμή δεν μας απασχολούν τόσο πολύ. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το πως δουλεύουμε. Μας χαροποιείται ότι η ένταση είναι υψηλή. Από την Τετάρτη θα αρχίσουμε να παρουσιάζουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Όλα θα είναι καλύτερα».
Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






