Stoiximan Super League

Ντάρκο… η επιστροφή

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού συμβούλου διοίκησης της ΠΑΕ και αποτελεί τη δεύτερη εξωγηπεδική μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τον Τάσο Μητρόπουλο, που ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού. Ήρθε, συμφώνησε και υπογράφει ο Βούκσεβιτς, «έκλεισε» και ο Καρντόσο. Ναυάγησε του Ιβάνοφ. Δοκιμάζουν Μπάμποβιτς οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Ο Σέρβος παλαίμαχος επιθετικός ανέλαβε τη θέση του τεχνικού συμβούλου διοίκησης της ΠΑΕ και αποτελεί τη δεύτερη εξωγηπεδική μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά τον Τάσο Μητρόπουλο, που ανέλαβε καθήκοντα γενικού αρχηγού.

Συμφώνησε και υπογράφει ο Βούκσεβιτς

Ο Σίμον Βούκσεβιτς ήρθε στην Ελλάδα και αφού συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα. Ο Μαυροβούνιος αριστερός μεσοεπιθετικός, που αποκτάται με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα υπογράψει την Τρίτη συμβόλαιο ενός έτους (αφότου υποβληθεί σε εξετάσεις) στο οποίο θα υπάρχει και οψιόν αγοράς (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3,7 εκατ. ευρώ).

«Έκλεισε» ο Καρντόσο!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Οράσιο Καρντόσο. Ο 31χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή στην Αθήνα για να υπογράψει και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στην αποστολή που προετοιμάζεται στο Μόναχο. Ο Καρντόσο θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης έληξε.

Την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η υπόθεση βέβαια θεωρείται τελειωμένη και αυτό που θα απομένει είναι να μπει και η υπογραφή του Καρντόσο στο νέο του συμβόλαιο.

Δοκιμάζει Μπάμποβιτς

Έναν νέο παίκτη θα έχει στη διάθεσή του από σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός τεχνικός θα δοκιμάσει τον Σέρβο μέσο, Στέφαν Μπάμποβιτς για τις επόμενες ημέρες και θα κρίνει εάν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να αποκτηθεί.

Ο Μπάμποβιτς την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Φέγενορντ ως δανεικός από την Ναντ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2011. Ο Μπάμπόβιτς είναι 23 ετών και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Με την Φέγενορντ ο Σέρβος μέσος αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια και σκόραρε μια φορά.

«Ναυάγιο» με ο Ιβάνοφ

Χάλασε η μεταγραφή του Ιβάν Ιβάνοφ στον Ολυμπιακό. Στις διαπραγματεύσεις με την Αλάνια Βλαντικαφκάζ για τον 22χρονο στόπερ παρουσιάστηκε αγεφύρωτο χάσμα στο οικονομικό και οι «ερυθρόλευκοι» εγκαταλείπουν την περίπτωση του Βούλγαρου διεθνούς άσου. Σε ό,τι αφορά τον Φρανσουά Μοντεστό, δεν απάντησε εντός της διορίας που του δόθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση απόκτησής του δεν έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x