Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Δεν πωλείται ο Βίλοτιτς!

Αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μίλαν Βίλοτιτς είναι η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «novosti.rs» αποκαλύπτει ότι η σερβική ομάδα απέρριψε προτάσεις του Ολυμπιακού, της Σάλκε και της Παλέρμο. Οι τρεις ομάδες χρειάζεται να καταθέσουν 10 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο αμυντικό, αφού οι Σέρβοι δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Μίλαν Βίλοτιτς είναι η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «novosti.rs» αποκαλύπτει ότι η σερβική ομάδα απέρριψε προτάσεις του Ολυμπιακού, της Σάλκε και της Παλέρμο. Οι τρεις ομάδες χρειάζεται να καταθέσουν πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο αμυντικό, αφού οι Σέρβοι δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα χρήματα.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι αυτή τη στιγμή καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έχει προσφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό στον Ερυθρό Αστέρα και όλα δείχνουν ότι ο Βίλοτιτς θα παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου. Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, Ιβάν Άντιτς, ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είναι απαραίτητος για τους «κόκκινους».

Ύστερα από τις αποχωρήσεις ορισμένων παικτών της σερβικής ομάδας (σ.σ: πούλησε τον Ντέγιαν Λέκιτς στην Οσασούνα και έληξαν τα συμβόλαια κάποιων άλλων), η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται διπλά το ενδεχόμενο να πουλήσει κάποιον παίκτη από το ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ της. Επίσης, ετοιμάζονται να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση δύο έμπειρων και ποιοτικών παικτών.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x