Δεν τίθεται θέμα παράβασης τη δεδομένη χρονική στιγμή για να ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Ακράτητος στο πρωτάθλημα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με όσα αποφάσισε σ τη συνεδρίαση της Τρίτης η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Παράλληλα, επέβαλε στην ΠΑΕ των Άνω Λιοσίων πρόστιμο 15.000 Ευρώ, για ανάμειξη του Μάκη Ψωμιάδη, για τον οποίο συνέταξε έκθεση για αυτοδίκαιη έκπτωση. Η έκθεση αυτή θα σταλεί στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο, το οποίο θα επιβάλλει και τη σχετική ποινή στον πρώην μεγαλομέτοχο του ΠΑΕ ΑΕΚ.
Σχετικά με την υπόθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Γιάννη Ιωαννίδη δε λήφθηκε κάποια απόφαση, επειδή δύο μέλη της Επιτροπής που μετείχαν στην πρώτη συζήτηση, απουσίαζαν από τη συνεδρίαση της Τρίτης, Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στην προσεχή συνεδρίαση της ΕΕΑ.
Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκε η υπόθεση μεταβίβασης του 90% των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση, όπως και για την οφειλή του ΑΣ Ρεθύμνου προς τον βολεϊμπολίστα Ηλία Αραμπατζή.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






