Stoiximan Super League

Ο προσιτός, ο δύσκολος και ο άγνωστος

Η απόκτηση στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό και στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις περιπτώσεις. Ο Ιβάν Ράμις, ο Κρις κι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Βλέπει Μπεν Χαΐμ ο Παναθηναϊκός, ! «Διχασμένη» για Λέτο η Μπενφίκα.

Η απόκτηση στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό και στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις περιπτώσεις. Ο Ιβάν Ράμις, ο Κρις κι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Ιβάν Ράμις. Ο 25χρονος Ισπανός αμυντικός ανήκει στη Μαγιόρκα, αλλά οι απαιτήσεις των Νησιωτών δεν υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ (άλλωστε μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο) και το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά προσιτό. Παράλληλα, ο ίδιος μιλώντας στη «SportDay» δεν έκρυψε πως θα ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στο Champions League.

Πολλές δυσκολίες παρουσιάζει η υπόθεση του Κρις, αφού ο 33χρονος Βραζιλιάνος στόπερ δύσκολα να αποδεσμευτεί από τη Λιόν, ενώ οι απολαβές του θα επιβαρύνουν κι άλλο το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανηθεί για να αποκτηθεί.

Η τρίτη περίπτωση, αυτή του άγνωστου «Χ», είναι σύμφωνα με πληροφορίες η καλύτερη των τριών, αλλά και η πιο δύσκολη από όλες. Οι πιθανότητες να έχει ευτυχές τέλος δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του οποίου συνεχίζουν τις επαφές και με τους τρεις στόχους που έχουν εντοπίσει.

Στόχος είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να είναι παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Αυστρία (17 Ιουλίου).

Διχασμός για Λέτο στην Μπενφίκα

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα να αποκτήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ ο προπονητής, Ζόρζε Ζεσούς, θέλει τον Αργεντινό του Παναθηναϊκού για να καλύψει το κενό του Άνχελ Ντι Μαρία, η διοίκηση των «αετών» της Λισαβόνας και ο τεχνικός διευθυντής, Ρουί Κόστα, θα προτιμούσαν άλλον παίκτη για τη θέση (φήμες κάνουν λόγο για τον Σιμάο Σαμπρόσα της Ατλέτικο). Εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον Σεμπαστιάν Λέτο ή κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας (Ζιλμπέρτο Σίλβα;), οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να τη συζητήσουν και να διαπραγματευτούν.

Επέλεξε πρόεδρο

Στο ΔΣ της Τρίτης θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει επιλέξει τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Νικόλα Πατέρα, αλλά δεν το έχει πει ούτε και σε κάποιους στενούς συνεργάτες του. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πρόσωπο που δεν ανήκει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Κάκωση ο Μάντζιος

Εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες θα μείνει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο 26χρονος φορ, που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό αλλά έχει συμβόλαιο και προπονείται κανονικά, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση άκρου ποδός. Οι Γιόσου Σαριέγκι και Σίλβα Κλέιτον ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές τους εξετάσεις, ενώ οι Σωτήρης Λεοντίου και Βαγγέλης Μάντζιος έκαναν θεραπεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x