Επιστρέφει το βράδυ (στις 23:30) του Σαββάτου η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα μετά από 16 ημέρες κοπιαστικής δουλειάς στο Μόναχο. Να μην επαναληφθούν τα περσινά κρούσματα απειθαρχίας συνέστησε στους παίκτες ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε και τους αρχηγούς των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.
Αποστολή στο Μόναχο: Αντώνης Σαούλης
Παραμένει ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Ντουντού, νέο πρόσωπο ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο "Ράμπο" είχε τετ-α-τετ και με τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού (Βάντερσον, Βαλεριάνος κτλ) συμβουλεύοντάς τους να μην… πάρουν τα μυαλά τους αέρα, τονίζοντάς του πως είναι μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα τους η παρουσία τους στον σύλλογο.
Ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε δύο ημέρες ρεπό για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και τα διπλά παιχνίδια με την αλβανική Μπέσα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League. Έτσι, δικαιολογείται η παράταση της παραμονής του 57χρονου τεχνικού, του Ντένις Έπσταϊν και του Κώστα Μήτρογλου στη Γερμανία για δύο 24ωρα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






