Stoiximan Super League

Βαρδινογιάννης: «Έχει δύσκολο έργο»

Καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ευχήθηκε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος γνωστοποίησε πως επανέρχεται στο ΔΣ των «πρασίνων». «Έχει δύσκολο έργο», τόνισε. Αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Κωνσταντόπουλο, ευχήθηκε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος γνωστοποίησε πως επανέρχεται στο ΔΣ των «πρασίνων». «Έχει δύσκολο έργο», τόνισε.

Η γραπτή δήλωσή του:

«Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του Δ.Σ. με την ανάδειξη στο αξίωμα αυτό του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει με γνώμονα την επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού.

Aπό σήμερα επανέρχομαι στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε θεωρώντας ότι είναι σκόπιμο να να μετέχουν οι μέτοχοι της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό και με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού θα επιλύονται, με την συμμετοχή όλων, εντός του ΔΣ, τα ζητήματα που προκύπτουν. Καλώ και τους υπόλοιπους μετόχους να πράξουν το ίδιο.

Κοινός στόχος όλων οφείλει να είναι, πέρα από τις αυτονόητες αγωνιστικές επιτυχίες, η διασφάλιση της ενότητας και του κύρους του συλλόγου».

Πόστο στον Κωνσταντίνου

Το πόστο του γενικού αρχηγού αναμένεται να αναλάβει ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» είναι ο επικρατέστερος για να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x