Stoiximan Super League

Κλήρωση Προκρ. Champions League

Το πρώτο από τα δύο εμπόδια που θα κληθεί να ξεπεράσει για να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League μαθαίνει σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα οι πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 27-28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 3-4 Αυγούστου. Παρακολουθήστε live την κλήρωση στο www.sport-fm.gr.

Το πρώτο από τα δύο εμπόδια που θα κληθεί να ξεπεράσει για να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League μαθαίνει σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα οι πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 27-28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 3-4 Αυγούστου. Παρακολουθήστε live την κλήρωση στο www.sport-fm.gr.

Η κλήρωση

Πρώτο γκρουπ πρωταθλητών (27/28 Ιουλίου και 3/4 Αυγούστου)

Μέταλουργκ/Σπάρτα Πράγας - Ίντερ Μπάκου/Λεχ
Ακτομπε/ Ολίμπι Ρουστάβι - Χαποέλ Τελ Αβίβ / Ζελέζνιτσαρ
Σέριφ Τιρασπόλ/Ντιναμό Τιράνων - Ντιναμό Ζάγκρεμπ / Κόπερ
Λίτεξ Λόβετς/Ρούνταρ - Μπιρκικάρ/Ζίλινα
Λεβάντια/ Ντέμπερτσεν - Βασιλεία

Δεύτερο γκρουπ πρωταθλητών (27/28 Ιουλίου και 3/4 Αυγούστου)

ΑΪΚ/Ζενές Ες - Λινφιλντ/Ρόζερμποργκ
Παρτιζάν/Πιούνικ - Εκράνας/Ελσίνκι
ΜΠΑΤΕ/ Φιμλικαφέλαγκ - Κοπεγχάγη
Μποέμιαν/ Nιούς Σέιντς- Άντερλεχτ
Ομόνοια/Ρένοβα - Σάλτσμπουργκ /Τόρσαβν

Γκρουπ μη πρωταθλητών (27/28 Ιουλίου και 3/4 Αυγούστου)

Άγιαξ-ΠΑΟΚ
Ντιναμό Κιέβου-Γκενκ
Γιούνγκ Μπόις - Φενερμπαχτσέ
Μπράγκα-Σέλτικ
Ζενίτ-Ουνιρέα

Λίγο πριν την κλήρωση

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στους αδύνατους των μη πρωταθλητών (μαζί με τη Σέλτικ, την Ουνιρέα, τη Γιούνγκ Μπόις και τη Γάνδη) και θα αναμετρηθούν με μία εκ των ισχυρών Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 27-28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός 3-4 Αυγούστου. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν, θα λάβουν μέρος στα play-offs (ή αλλιώς τον τελευταίο προκριματικό γύρο) του Europa League.

Αυτές που θα περάσουν θα δοκιμαστούν στα play-offs του Champions League και αν ο ΠΑΟΚ είναι ανάμεσά τους θα είναι σίγουρα και πάλι στους αδύνατους στην κλήρωση της 6ης Αυγούστου, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σεβίλλης, Βέρντερ Βρέμης, Τότεναμ (συμμετέχουν απευθείας στα play-offs) και των δύο επόμενων ομάδων με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη της UEFA (κατά σειρά Ζενίτ*, Άγιαξ*, Φενέρμπαχτσε*, Ντιναμό Κιέβου*, Μπράγκα*, Σαμπντόρια και Οσέρ, με αστερίσκο οι ομάδες που δίνουν προκριματικά).

Στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου των πρωταθλητών θα λάβει μέρος και η Ομόνοια, που βρίσκεται με το ένα πόδι σε αυτή τη φάση μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ρένοβα στον πρώτο αγώνα που έγινε στην Κύπρο. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα είναι στους αδύνατους έχοντας μόλις τρεις σίγουρους πιθανούς αντιπάλους, τη Βασιλεία, την Άντερλεχτ και την Κοπεγχάγη, που συμμετέχουν απευθείας στον συγκεκριμένο γύρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x