Stoiximan Super League

«Θέλουμε να δώσουμε Φελίπε στον ΠΑΟ»

Σε ένα απίθανο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Φελίπε, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να κερδίσει την ελευθερία του από την ομάδα με αιτιολογικό τη μείωση της προσωπικότητάς του και οι Βραζιλιάνοι, προκειμένου να μην τον χάσουν δίχως κέρδος, έκαναν μία... περίεργη πρόταση στον Παναθηναϊκό

Σε ένα απίθανο μεταγραφικό σενάριο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Κορίνθιανς, Φελίπε, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να κερδίσει την ελευθερία του από την ομάδα με αιτιολογικό τη μείωση της προσωπικότητάς του και οι Βραζιλιάνοι, προκειμένου να μην τον χάσουν δίχως κέρδος, έκαναν μία... περίεργη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, θέλουν να τον παραχωρήσουν στους πρωταθλητές με τη μορφή δανεισμού για να μειωθεί σε ένα ποσοστό το χρέος 1,5 εκατ. ευρώ από την απόκτηση του Ντιέγκο Σόουζα τον Ιανουάριο του 2009.

«Κάνουμε αυτό που μας ζήτησε ο Φελίπε. Προσπαθούμε να τον δώσουμε ως αντάλλαγμα. Είναι απλά τα πράγματα. Θέλουμε να πάει στην Ελλάδα και να μειωθεί κατά ένα μέρος το χρέος μας προς τον Παναθηναϊκό για τον Σόουζα», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μάριο Γκόμπι Φίλιο.

Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία ανέφεραν πως ο Φελίπε ήταν στο στόχαστρο της Μπράγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x