Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ - Μπλάκμπερν 2-1 (Τελικό)

Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις εμφανίσεις της στο τουρνουά "Sydney Festival of Football". Αυτή τη φορά "θύμα" της η Μπλάκμπερν, που ηττήθηκε με 2-1. Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Ένωση.

Με νίκη συνέχισε η ΑΕΚ τις εμφανίσεις της στο τουρνουά "Sydney Festival of Football". Αυτή τη φορά "θύμα" της η Μπλάκμπερν, που ηττήθηκε με 2-1. Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Ένωση.

91' Τέλος της αναμέτρησης. Δίκαια η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 επί της Μπλάκμπερν.

90' Ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Μπλάνκο να επιχειρεί αμέσως το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

86' Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Μπλάνκο να μπαίνει στη θέση του Λυμπερόπουλου.

81' ΓΚΟΛ για την Μπλάκμπερν. Ο Φιλ Τζόουνς είναι αυτός που μειώνει με κεφαλιά για την Μπλάκμπερν, εκμεταλλευόμενος τη "γλυκιά" σέντρα του Πέντερσεν. Αδράνησε στη συγκεκριμένη φάση η άμυνα της ΑΕΚ.

80' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει τρία τα τέρματά της. Ο Μάκος από δεξιά βρήκε τον Σκόκο, εκείνος με τη μία πάσαρε στον ελεύθερο Λυμπερόπουλο, αλλά ο Μεσσήνιος έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται! Το πλασέ του "ξύρισε" την εστία του Ρόμπινσον.

74' Συνεχίζονται οι αλλαγές για την ΑΕΚ με τον Γιάχιτς να αντικαθιστά τον Γεωργέα.

73΄ Κι άλλη αλλαγή για την ΑΕΚ Ο Έντερ εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, αντί του πολύ καλού Νέιθαν Μπερνς.

71' Ο Ντιουφ μπαίνει στη θέση του Ενζονζί.

69' Ώρα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού μπαίνει στη θέση του Λεονάρντο.

67΄ Αλλαγών συνέχεια. Ο Τζος Μόρις στη θέση του Όλσον.

60' Κι άλλη αλλαγή για την Μπλάκμπερν. Ο Χόιλετ μπαίνει στη θέση του Έμερτον.

57΄Αλλαγή για την Άγγλους. Ο Ντέιβιντ Νταν παραχωρεί τη θέση του στον Πέντερσεν.

55' Τίποτα το αξιόλογο στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Μπλακμπερν μπήκε αποφασισμένη να δείξει καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου 45λέπτου, αλλά δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάποια φάση στην εστία του Σάχα.

48' Λάθος συννενόηση στην άμυνα της Μπλάκμπερν με τον Ρόμπινσον να προλαβαίνει αρχικά τον Μπερνς και στη συνέχεια τον Σκόκο με μια παρατραβηγμένη (για τερματοφύλακα) ενέργεια.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Καμία αλλαγή από τις δύο ομάδες.

45' Λήξη ημιχρόνου. Με 2-0 σκορ προηγείται η ΑΕΚ, χάρη στα γκολ των Σκόκο, Λυμπερόπουλου

39' Αλλαγή για την Μπλάκμπερν. Ο Τσιμποντά παίρνει τη θέση του εκνευρισμένου Γκαέλ Ζιβέ. Πάντως, ο Γάλλος αποχωρεί γαιτί φαίνεται να έχει τραυματιστεί σε κάποια ανύποπτη φάση.

35' Αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Καράμπελα να μπαίνει στη θέση του Λαγού.

30' Τα γρήγορα γκολ των "κιτρινόμαυρων" δημιούργησαν εκνευρισμό στους παίκτες της αγγλικής ομάδας με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά φάουλ σε αυτό το διάστημα.

24' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! 2-0 από τον Λυμπερόπουλο. Δεύτερο "χτύπημα" σε τρία λεπτά για την ΑΕΚ. Πάλι από τα δεξιά ξεκίνησε την προσπάθεια ο δραστήριος Μπερνς και πάσαρα όμορφα στον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος σέντραρε από τα δεξιά και ο "Λύμπε" έπιασε με τη μία το δεξί, γυριστό σουτ, νικώντας τον Ρόμπινσον.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ! Πολύ όμορφο γκολ για τον Σκόκο και την ΑΕΚ στην πρώτη όμορφη οργανωμένη ενέργειά της στην επίθεση. Ο Μπερνς έκανε κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε παράλληλη μπαλιά που την άφησε έξυπνα κάτω από τα πόδια του ο Καφές, ο "Λύμπε" που ερχόταν την έδωσε στον Σκόκο και ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα. Όμορφο δεξί πλασέ του Σκόκο, αφού προηγουμένως είχε αποφύγει με ωραία ντρίμπλα τους αμυντικούς της Μπλάκμπερν.

8' Ψηλά άουτ το φάουλ που εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Απογοητευτικό το χτύπημα του Βραζιλιάνου.

5 Πιο δυναμικά έχει μπει στον αγώνα η Μπλάκμπερν. Πιέζει περισσότερο η αγγλική ομάδα, με τον Γεωργέα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή προτού o Νταν βρεθεί φάτσα με τον Σάχα.

2' Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Λυμπερόπουλο, με την μπάλα να βγαίνει άουτ από τα αριστερά της εστίας του Ρόμπινσον.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Μαιστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας, Λαγός, Καφές, Λεονάρντο, Μάκος, Μπερνς, Σκόκο και Λυμπερόπουλος. Με σχήμα 4-2-3-1 θα αγωνιστεί η "Ένωση".

Μπλακμπερν (Αλαρντάις): Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χάνλεϊ, Ζιβέ, Έμερτον, Άντριους, Όλσον, Νταν, Ρόμπερτς, Ενζονζί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x