Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ – ΛΑΡΙΣΑ (19:00 – Alpha)

Να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος θέλει η εντυπωσιακή φέτος Ξάνθη, η οποία αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Λάρισα, που με τη σειρά θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκης της και να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Να διατηρηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος θέλει η εντυπωσιακή φέτος Ξάνθη, η οποία αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Λάρισα, που με τη σειρά θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκης της και να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Χωρίς Ζαπρόπουλο και Μελισσά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος για τον αγώνα με τη Λάρισα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ζαπρόπουλος και Μελισσάς που υποβάλλονται σε θεραπεία και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του και τόνισε ότι πρέπει να ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης έχει ως εξής: Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος, Τσικίνιο, Παβιό, Σίκωβ, Μαχράτζε, Τοροσίδης, Μπαικαρά, Έμερσον, Λέο Μινέιρο, Γαρπόζης, Λουτσιάνο, Λαμπριάκος, Καζάκης, Λάφατα, Ντε Ματία, Κάραμπας, Κιντάνα, Τσάγκι και Τζόουνς.

Μοναδικός απών ο Σίμος

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της Λάρισας για τον αγώνα με τη Ξάνθη στην οποία δε συμπεριλήφθηκε ο Σίμος αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Οι «βυσσινί» θα αναχωρήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου για την ακριτική πόλη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Οι «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής: Κοτσόλης, Χριστόπουλος, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Φέρστερ, Πάσιος, Βέλα Τζούνιορ, Γκίκας, Τσιάτσιος, Διγκόζης, Μπαχράμης, Σέρμπαν, Νεντέλκοβιτς, Αλωνεύτης, Αμπούνα, Παπακώστας, Καλαντζής, Γαβριλόπουλος και Κυπαρίσσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x