Stoiximan Super League

Βρήκε μπακ στην Ιταλία ο Ίβιτς

Στην αγορά της Ιταλίας φαίνεται να στρέφεται και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το πρόβλημα που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις των Σορεντίνο και Τσιρίλο, που αποδείχτηκαν λαβράκια, το ενδιαφέρον δεν στρέφεται σε Ιταλό ποδοσφαιριστή, αλλά σε Βραζιλιάνο, που αγωνίζεται στη Serie A
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην αγορά της Ιταλίας φαίνεται να στρέφεται και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει το πρόβλημα που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις των Σορεντίνο και Τσιρίλο, που αποδείχτηκαν λαβράκια, το ενδιαφέρον δεν στρέφεται σε Ιταλό ποδοσφαιριστή, αλλά σε Βραζιλιάνο, που αγωνίζεται στη Serie A.

Ο λόγος για τον Ράφαελ Περέιρα Ντα Σίλβα, που όπως γράφει το «Goal» της Δευτέρας, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Ίλια Ίβιτς για τη θέση που πονά περισσότερο η «Ένωση». Ο 25χρονος άσος (1,82μ. ύψος, 72 κιλά βάρος) αγωνίζεται στη Μεσίνα τόσο ως δεξί χαφ, όσο και ως δεξί μπακ. Ο Ράφαελ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα της Σικελίας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να καθιερωθεί. Πέρυσι είχε μεν 25 συμμετοχές και 1 γκολ, ωστόσο αγωνίστηκε ως βασικός μόνο σε 5 ματς, ενώ στην τρέχουσα περίοδο έχει 5 συμμετοχές, τις 4 ως αλλαγή. Ο φερόμενος ως εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2007, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί η φόρμουλα απόκτησής του με μικρό ή καθόλου κόστος, όπως συνέβη και με τους Τσιρίλο και Σορεντίνο.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον πελάτη του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «Goal» ο Τζιανπέρο Ποτσέτα, μάνατζερ του Ράφαελ. «Είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον και υπάρχουν επαφές. Αυτές όμως είναι ακόμη τηλεφωνικές και δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πιστεύω πως σε 2-3 μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και θα μπορώ να πω περισσότερα», δήλωσε σχετικά στο «Goal».

Το ερώτημα που προκύπτει, ωστόσο, είναι πώς θα αποκτηθεί ξένος από τη στιγμή που οι πέντε θέσεις μη κοινοτικών είναι καλυμμένες. Εκτός και αν θεωρείται βέβαιο πως ο Σέζαρ φύγει (;) ή αν αναμένεται επιτέλους να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα ο Αλεσάντρε Σοάρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίλια Ίβιτς έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα ανεύρεσης δεξιού μπακ. Την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» βρέθηκε στη Σόφια και παρακολούθησε το ντέρμπι της πρωτεύουσας Λέφσκι-Σλάβια χωρίς να γίνει γνωστό πού είχε στραμμένο το βλέμμα του.

Η καριέρα του Ράφαελ με αριθμούς

1998/99: Γκουαρανί (Βραζιλία): 18 συμμετοχές, 0 γκολ
1999/00: Γκουαρανί (Βραζιλία): 13 συμμετοχές, 1 γκολ
2000/01: Βάσκο Ντα Γκάμα (Βραζιλία): 17 συμμετοχές, 1 γκολ
2001/02: Σάο Πάουλο (Βραζιλία): 11 συμμετοχές, 0 γκολ
2002/03: Φλαμένγκο (Βραζιλία): 24 συμμετοχές, 8 γκολ
2003/04: Φλαμένγκο (Βραζιλία): 6 συμμετοχές, 1 γκολ
2004/05: Μεσίνα (Ιταλία): 25 συμμετοχές, 1 γκολ
2005/06: Μεσίνα (Ιταλία): 5 συμμετοχές, 0 γκολ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x