Stoiximan Super League

Αύριο το ραντεβού Μπάγεβιτς-Αδαμίδη

Την Πέμπτη θα γίνει, τελικά, η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη, η οποία θα αφορά κυρίως τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Το ραντεβού ήταν κανονισμένο για σήμερα, αλλά μετατέθηκε, ώστε να μπορέσει να είναι παρών και ο Βασίλης Δημητριάδης (επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ).

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη, η οποία θα αφορά κυρίως τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Το ραντεβού ήταν κανονισμένο για σήμερα, αλλά μετατέθηκε, ώστε να μπορέσει να είναι παρών και ο Βασίλης Δημητριάδης (επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ).

Οι ανανεώσεις συμβολαίων των τριών επιθετικών που «καίνε», η οριστική απόφαση παραμονής του Μπερνς (υπάρχουν έξι ξένοι και θα χρειαστεί να αποχωρήσει ο Λούκατς), η λύση συμβολαίου του Ρότζερ Γκερέιρο και το θέμα Αραούχο, το οποίο συνδέεται με την ενδεχόμενη απόκτηση δεξιού μπακ, είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση των τριών ανδρών. Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο είναι ότι άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ΑΕΚ στα έξι φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα και επιθυμούν να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και στα επίσημα παιχνίδια.

• Ο Ντίνος Παπαποστόλου (αθλητικός διευθυντής) και η Αγγελική Αρκάδη (υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων) θα εκπροσωπήσουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην κλήρωση της Παρασκευής (Νιόν) για τα play-off του Europa League.

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x