Αρκετά πράγματα θα πρέπει να αλλάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Ηρακλή όπως θα αντιλήφθηκε από το φιλικό παιχνίδι της νέας του ομάδας με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο η ομάδα των Σερρών νίκησε 2-0.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον «Γηραιό» με την θεωρητικά βασική ενδεκάδα του στο πρώτο ημίχρονο να έχει καλές ενέργειες αλλά και πάλι να μην καταφέρνει να σκοράρει απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παγώνης Βακαλόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές με αποτέλεσμα την ήττα.
Τα γκολ για τους νικητές τα πέτυχαν οι Λεοζίνιο (71’) και ο Βρούτσινα (87’).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Βοσκόπουλος (46? Μαβενέ), Άμο, Κάστρο, Αμπουμπακάρι (56? Τριανταφύλλου), Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Βρούτσινα
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής (72? Μέλκας), Λίμα (55? Κανακούδης), Αραμπατζής (68? Πιτσόκος), Κατσαμπής (55? Σαρακατσάνος), Κατσικάς (58? Κρέιτσι), Καρλίνιος (55? Ραντούικο), Παπαστεριανός (63? Στάμου), Πίτου (61? Βουτσιάς), Σολτάνι (55? Ζοτ), Κομπαγιάσι (61? Μήτσικας), Βέλλιος (58? Πέντσας).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






