Stoiximan Super League

«Βρείτε ομάδα…»

Η αποσυμφόρηση του ρόστερ από παίκτες που είναι εκτός πλάνων βρίσκεται στο προσκήνιο στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη για την απόκτηση επιθετικού. «Βρείτε ομάδα», το μήνυμα σε Κλέιτον, Μελίσση και Γκάμπριελ. Εξετάζονται οι επιλογές για την επίθεση. .

Η αποσυμφόρηση του ρόστερ από παίκτες που είναι εκτός πλάνων βρίσκεται στο προσκήνιο στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη για την απόκτηση επιθετικού.

Μετά τους Μάριο Γκαλίνοβιτς και Βαγγέλη Μάντζιο, που την Τρίτη είχαν περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, το ίδιο συνέβη την Τετάρτη με τους Σίλβα Κλέιτον, Χρήστο Μελίσση και Γκάμπριελ. Ο Δημήτρης Γόντικας κάλεσε τους παίκτες και τους εκπροσώπους τους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να βρουν ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια. Στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι τόσο να κερδίσει χρήματα από τις παραχωρήσεις τους, όσο να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά τους, αλλά και να μειώσει το… υπεράριθμο ρόστερ. Στο μεταξύ, δανεικός αναμένεται να δοθεί ο Σωτήρης Λεοντίου.

Όσον αφορά στην αναζήτηση επιθετικού, μετά την απόφαση να αποκτηθεί παίκτης που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης χωρίς παρτενέρ, όσο και στα άκρα, εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και προτάσεις. Μεταξύ αυτών είναι οι Μααζού και Νέμεθ, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμη κάποια απόφαση.

«Ναι» για Παρασκευή

Θετικά αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη για την πρώτη αγωνιστική την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Το ΟΑΚΑ θα πρέπει να κλείσει λόγω της συναυλίας των U2 στις 3 Σεπτεμβρίου και από τη στιγμή που ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, οι «πράσινοι» δεν πλήττονται από τη διεξαγωγή του αγώνα σε μία… αντιεμπορική ημέρα. Πρόβλημα με την ημέρα του ματς δεν έχει και η Skoda Ξάνθη, συνεπώς όλα δείχνουν πως η σεζόν θα αρχίσει με το παιχνίδι αυτό.

* Τηλεοπτικό συνεργείο της UEFA πέρασε από το ΟΑΚΑ και τράβηξε πλάνα για το αφιέρωμα που θα φιλοξενήσει για τις ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x