Με έξι απουσίες ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του παιχνιδιού της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Αιγάλεω κόντρα στην τοπική ομάδα. Εκτός από τον τραυματία Σεγκιρί και τους δύο χειρουργημένους, Παπαποστόλου και Φορτούτζι, δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα για διάφορους λόγους ούτε οι Ερέρα, Στεφανής και Παπαζαχαρίας. Οριστική είναι η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη χορηγήσει στον Δημήτρη Χούλη άδεια απόκτησης μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.
Το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μεταβλήθηκε λόγω της μετάθεσης του αγώνα με το Αιγάλεω για την Δευτέρα. Έτσι, η ομάδα ξεκίνησε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με αρκετές όμως απουσίες. Εκτός από τον τραυματία Σεγκιρί και τους δύο χειρουργημένους της ομάδας, δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα και οι Ερέρα, Στεφανής και Παπαζαχαρίας.
Ο Αργεντινός φορ έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα, με την ιατρική ομάδα να περιμένει την εξέλιξη της κατάστασής του μέσα στην εβδομάδα. Ο Στεφανής εμφάνισε σημάδια κόπωσης και προτιμήθηκε από το τεχνικό επιτελείο να ακολουθήσει ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα, χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Τέλος, ο Παπαζαχαρίας είχε μια επιβάρυνση στον δικέφαλο και προφυλάχθηκε, επίσης προληπτικά.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρόπόνηση τις 15.00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






