Stoiximan Super League

Αν τα βρουν… έρχεται!

Έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό, αν επέλθει συμφωνία που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δήλωσε ο Μοϊσές Ουρτάδο στον ισπανικό Τύπο. «Έβλεπα τον εαυτό μου να αποσύρεται στην Εσπανιόλ, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα πολύ γρήγορα», είπε με νόημα ο 29χρονος μεσοαμυντικός της Εσπανιόλ.

Έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό, αν επέλθει συμφωνία που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δήλωσε ο Μοϊσές Ουρτάδο στον ισπανικό Τύπο, αν και παραδέχτηκε πως είναι ικανοποιημένος στην Εσπανιόλ και πίστευε πως θα έκλεινε εκεί την καριέρα του.

«Πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από έναν άνθρωπο που είναι κοντά στον Βαλβέρδε. Είμαι χρόνια εδώ και μου αρέσει πολύ, αλλά αν αναλύσουμε τα υπέρ και τα κατά και όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες, θα δούμε πως στον Ολυμπιακό υπάρχει ένας προπονητής που πάντα πίστευε σε μένα. Έβλεπα τον εαυτό μου να αποσύρεται στην Εσπανιόλ, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Εγώ για την ώρα συνεχίζω να προπονούμαι κανονικά και περιμένω τις εξελίξεις», δήλωσε ο 29χρονος Καταλανός μεσοαμυντικός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Καταλανό μεσοαμυντικό για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 850-900 χιλ. ευρώ και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του. Η ομάδα της Βαρκελώνης αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ και η πρώτη πρόταση των Πειραιωτών ήταν λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί η διαφορά να μην είναι μικρή, αλλά εκτιμάται πως θα γεφυρωθεί και θα γίνει πράξη η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεργαστεί και πάλι με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό.

Δεν υπέγραψε ο Σουμπίνιο

Ένα πρόβλημα, που πάντως δεν είναι ικανό για να χαλάσει τη συμφωνία, στάθηκε η αιτία να φύγει άπραγος από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σουμπίνιο. Η συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο είναι δεδομένη, αλλά προέκυψε ένα κώλυμα που δεν επέτρεψε να κλείσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Αυτό, πάντως, είναι θέμα χρόνου, ενώ αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει σαφές είναι αν ο Σουμπίνιο θα παραμείνει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τον δει σε κάποιες προπονήσεις για να κρίνει αν θα παραμείνει στο ρόστερ ως μία επιπλέον εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή. Διαφορετικά, θα δοθεί δανεικός, πιθανότατα στον Πανσερραϊκό σαν αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα των Σερρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x